Karadağlar.Yok artim hangi dizinin ilk bolumuydu bu 😱
Karadağlar.Yok artim hangi dizinin ilk bolumuydu bu 😱
ay şimdi bayılıcamHalit ergenc karadaglardami oynuyodu 😱
halit karadağ dizinin ana karakteri erdal özyağcılar canlandırıyorAyol halit diyor kim bu halit![]()
O zaman boyle diyeydiniz yahalit karadağ dizinin ana karakteri erdal özyağcılar canlandırıyor![]()
tek namaz değil ki gerçek bir kişi öldüğünde yapılan herşeyden fazlası yapıldıDoğru kişiler var listede ama sıralama yanlış bence Çakır daha yukarılarda olabilirdi hatırlıyorum gazetelerde cenaze namazı ilanları falan vardı.
Şehzade Mustafa ilk sırada yer alabilirdi.
Efe, Ali Kaptan ve Ali Rıza Bey'de beni etkileyen diğer karakterlerden sayabiliriz.![]()
Bihter 1 FeRİhA 2.olmalıydı aslında ben ferihaya daha çok üzülmüştümya neyseFeriha da olmalıydı listede.![]()
Ben kardesimle şans eseri sezon finalinin tekrarina gelmistim yaşar diye düşünüp umursamamıştım ama yasamadiBihter 1 FeRİhA 2.olmalıydı aslında ben ferihaya daha çok üzülmüştümya neyse![]()
Feriha fenaydı tam mutlu oldu derken gitti kızcagız bende şaka zannetmiştim rüya hayal cinsi bişiy işteBen kardesimle şans eseri sezon finalinin tekrarina gelmistim yaşar diye düşünüp umursamamıştım ama yasamadi![]()
Bu arada masallah show max tv ferihayi unutturmuyor ne zaman açsam ya eve düşen Yıldırım yada feriha varFeriha fenaydı tam mutlu oldu derken gitti kızcagız bende şaka zannetmiştim rüya hayal cinsi bişiy işte![]()
O kanal nereden çıktı dsmartta varmı acaba?Bu arada masallah show max tv ferihayi unutturmuyor ne zaman açsam ya eve düşen Yıldırım yada feriha var![]()
Mustafa'da var fakat Beren Saat'in ölümü efsanesinin efsanesidir.[emoji7]Mustafa 1 olmalıydı
Tabi Çakır'da üst sıralarda olması lazım
Feriha'nın ölümü çok etkileyiciydi haklısın.Bihter 1 FeRİhA 2.olmalıydı aslında ben ferihaya daha çok üzülmüştümya neyse![]()
aynen o da çok fenaydı. bak aklıma geldi bi de ona üzüldüm şimdi
Bu arada bu nurten hangi nurten