neyi karmaşıktı, tam tersine ilk bölümleri çok yavaş ilerledi. ilk bölümün ilk 45 dk sı filan full hicran-anne -baba izledik. günümüzde çocuğun kimden olduğu ve hicranın kimin yanında yaşadığı merak ediliyordu. e bunları da baştan bilseydik niye izlemiş olacaktık ki o zaman ? yine haklı nedenlere kendimi çıkartıp laf söyliycem diye olup olmadık şeyler yazmasanKanal d coşkun ırmaktan öcünü aldı sanırım))) coskun irmagin bundan sonraki dizisi sanirim Bana reyting demeyin olacak)) bu kadar karmaşık yaparsanız olacağı bu. Bir de Pazar günü, Pazar günü kolay kolay dizi tutmaz gerçi ilk iki bolumu bu kadar karisik yaparsanız niye halk anlamadı demenizin anlamı olmaz
kanal ne tekrar verdi ne tanıtımlarını dolandırdı ekranda. yayımından 2 gün önce fragmanı yayımlıyolardı o da ara sıra. star bile total de vasat olan reaksiyonu ne yaptı ne etti, tekrarlarını her kuşağa koydu yükseltti.. yani harcamaya baştan karar verdiysen niye gecesini gündüzüne katan ekibe bu kötülüğü yapıp diziyi bünyene katıyosunKesinlikle harcandı dizi. Ben diziyi ilk bölüm izledim iyi bir dizi ama benim tarzım olmadığından bıraktım. Ama bu kadar erken harcanmayı haketmiyordu.
Sahi ya ben ne zaman görsem hep Güllerin Savaşı tekrarları oluyor.kanal ne tekrar verdi ne tanıtımlarını dolandırdı ekranda. yayımından 2 gün önce fragmanı yayımlıyolardı o da ara sıra. star bile total de vasat olan reaksiyonu ne yaptı ne etti, tekrarlarını her kuşağa koydu yükseltti.. yani harcamaya baştan karar verdiysen niye gecesini gündüzüne katan ekibe bu kötülüğü yapıp diziyi bünyene katıyosun
ya o ya da ulan istanbul. sanki yeni başlayan 2-3 bölümlük diziler onlarmış gibi. burdan bile çıkarabilirsin kötü niyeti en basitinden.Sahi ya ben ne zaman görsem hep Güllerin Savaşı tekrarları oluyor.
Güllerin Savaşı zaten kitlesini kazanmış bir dizi. Ulan İstanbul keza öyle. Koysana en olmadı pt2'ye Hicran ya da Gültepe tekrarlarını. Yahu bu kanal bu işi bilmiyor cidden bilmiyor yani.ya o ya da ulan istanbul. sanki yeni başlayan 2-3 bölümlük diziler onlarmış gibi. burdan bile çıkarabilirsin kötü niyeti en basitinden.
o senden benden daha çok iyi biliyor işi aslında. sırf diziyi gözden başta çıkardılar ve düşmesine zemin hazırlıyolar ki yayından kaldırdıklarında da haklılarmış gibi koltuklarına rahat otursunlarGüllerin Savaşı zaten kitlesini kazanmış bir dizi. Ulan İstanbul keza öyle. Koysana en olmadı pt2'ye Hicran ya da Gültepe tekrarlarını. Yahu bu kanal bu işi bilmiyor cidden bilmiyor yani.
neyi karmaşıktı, tam tersine ilk bölümleri çok yavaş ilerledi. ilk bölümün ilk 45 dk sı filan full hicran-anne -baba izledik. günümüzde çocuğun kimden olduğu ve hicranın kimin yanında yaşadığı merak ediliyordu. e bunları da baştan bilseydik niye izlemiş olacaktık ki o zaman ? yine haklı nedenlere kendimi çıkartıp laf söyliycem diye olup olmadık şeyler yazmasan
öyle bir temizliğe girişilse ilk temizlenen vadi olurdu, onun için rahat ol.TV'de söyle iyi bir temizlik yapilsa keske..
Final yaptı mı dizi?öyle bir temizliğe girişilse ilk temizlenen vadi olurdu, onun için rahat ol.
Oh sevindim. İzlemesem de sizin adınıza mutlu oldum.12 ekimde devam ediyi![]()
Nasıl yani dizi biticek mi?12 Ekim'de var 19 Ekim'de Şerif Meselesi başlıyormuş bu dizinin çekimleri bitmiş.@KayıpSehir @xemrexxx