Burakla harika ikili olurlar )belki burakla olur belli mi olur ikisi de starla anlaşma imzaladı![]()
Burakla harika ikili olurlar )belki burakla olur belli mi olur ikisi de starla anlaşma imzaladı![]()
geri gelecek ama o21. Bolumde stefan öldü simdi 22. Bolumu izliyorum![]()
Neyse konumuz meryem ben siliyim simdi o mesajlari da olsun bitirdim sezonu. ( bu kısma cevap yazma ha yoksa konu disina baya cikmis oluruz)geri gelecek ama o![]()
Neyse konumuz meryem ben siliyim simdi o mesajlari da olsun bitirdim sezonu. ( bu kısma cevap yazma ha yoksa konu disina baya cikmis oluruz)
Meryemin dizisi insallah guzel olur![]()
Ya dizinin senaryosu rezil olursa daha yeni belli oldu senaristinşallahı maşallahı yok tutacak
Ne de olsa kalite en güzel kadın
![]()
tabi tabi oh olsun ona medcezirden çıkarsa olacağı buYa dizinin senaryosu rezil olursa daha yeni belli oldu senarist![]()
Allah seni bildigi gibi yapsin yazdigim yorumu oku önce bi orda meryemin dizisinden bahsediyoetabi tabi oh olsun ona medcezirden çıkarsa olacağı bu![]()
Allah seni bildigi gibi yapsin yazdigim yorumu oku önce bi orda meryemin dizisinden bahsediyoe
Pek önemli bir başarı gibi gözkmüyor.![]()
admin de ay yapımcı çıktı 😱 demek ki ab grubundan atabilirizAy Yapım işi biliyor. Doğru hamlelerle dizilerinin prestijlerini arttıracak gibiler. Fakat böyle aşırı süreler uygulamaya devam ettikleri müddetçe gelişmiş ülkelerde kolay kolay ses getiremezler.![]()
Adam gerçekleri söylüyor gördüğünü söylüyoradmin de ay yapımcı çıktı 😱 demek ki ab grubundan atabiliriz
@Forumdash @destere @Çiğdem- @yatutarsa @mrt-06
o mesajın neresinden anladınAdam gerçekleri söylüyor gördüğünü söylüyorGelişmiş ülkere dizi satmaktan bahsetmiş
Hasetlik yapma
![]()
Sen neresinden anladın??o mesajın neresinden anladın![]()
ay yapım gidince işi biliyor meryem gidince başarı değil demiş.ssSen neresinden anladın??![]()
İşi biliyor demek başarılı demek mi? Türkçeyi yeniden öğrenicem senleay yapım gidince işi biliyor meryem gidince başarı değil demiş.ss
olsun biri olumlu biri olumsuz mesaj .ssİşi biliyor demek başarılı demek mi? Türkçeyi yeniden öğrenicem senle![]()
Meryemin yanındaki kimekranı sarsacak ikili hadi inşallah@Çiğdem- çatlayamadan buharlaşacak
@destere @ABAY_06 @Forumdash @Harunnn60 @gizem ak @cookies Ekli dosyayı görüntüle 40018