Birkaç dakika önce.Kaçta bitti bu hafta dizi?
Daha demin bende aynı şeyi yazdımGüya Çağatay Ulusoy Serenay Sarıkaya ile öpüşmeyecekti peh.
Şimdi yeniden izledim de Yaman ilk bir şüpheyle öpmüş sonradan ikisi de zevke gelmiş resmen.![]()
Ben inanmıştım vallaÇıkan haberlerin doğru olduğu nerden belli ben inanmamıştım zaten.![]()
Oyle de bunların ki gerçek öpüşmeÖpüşmücez diye birşey olabilir mi? Senarist ne yazarsa onu oynamak zorundalar.![]()
Yani Yaman dosyalari aldi mi?O adam eve geldi işte sonra bunlar kaçmaya çalıştı dışarı çıktılar tam adam gelirken bunlar öpüşmeye başladılar sonra reklam
Yalan haberler ya bunlar inandırıcı değildi zaten
Harbiden bu kadar olmaz 2 kere gördün Elif onada görünme denirse soğuttular diziden beni olmaz bu kadarBaşka bir şey sallayamaz o anda zaten o yüzden öptü Mira'yı.
Elif az göründü bu bölümde bu arada.![]()
Niye takıldın bu olaya anlamadım tipik öpüşme sahnesi işte.Ben inanmıştım valla
Oyle de bunların ki gerçek öpüşme
Hani Açıkırsın ya yemeği saldırırsın bunlarda açıkmıslar gibi![]()
Yönetmen çekimden önce uyarı yapmıştır. Hem özel hayatlarını sete niye yansıtlar? Sonuçta profesyönel oyuncular.Ben inanmıştım valla
Oyle de bunların ki gerçek öpüşme
Hani Açıkırsın ya yemeği saldırırsın bunlarda açıkmıslar gibi![]()
Sen Elif için mi izliyon diziyi yoksaYaan haberler ya bunlar inandırıcı değildi zaten
Harbiden bu kadar olmaz 2 kere gördün Elif onada görünme denirse soğuttular diziden beni olmaz bu kadar
Usb nin içine koyduYani Yaman dosyalari aldi mi?![]()
Yarın bahane etmeyin o zaman Karagül de 23.43'de son reklamına girmiş bakalım yarın ki reytingler nasıl olacak.Birkaç dakika önce.![]()
Ay Yapım dizileri iyice geç biter oldu artık.![]()
Yani elif görelim birazSen Elif için mi izliyon diziyi yoksa![]()
Aldı galiba oraya dikkatli bakmadım öpüşmeye odaklandım benYani Yaman dosyalari aldi mi?![]()
Bölüm geçen haftaya göre erken başladı ama geçen hafta ile aynı sürede bitti.Yarın bahane etmeyin o zaman Karagül de 23.43'de son reklamına girmiş bakalım yarın ki reytingler nasıl olacak.
@beyazsoy öpüşme dopingi diziyi kurtarır mı sence?
Usb nin içine koyduAldı galiba oraya dikkatli bakmadım öpüşmeye odaklandım ben![]()