Eylül 2014 Dizi Reyting Analizi | Yakamoz-Asi | FavoriForumum.net

Bırak Seyit'i sen Sevdaluk izle inan beğenirsin seninle zevklerimiz hiç alakasız ama elbet beğenirsin sana sahne atayım mı izlemek istersen. :A
Seyit ve Mürvetimin yerini kimse dolduramaz şuan için :) At bakalım :X

Bu sahne çok iyidir mesela müzikler sahne :( Oğlunu eve almıyordu. :( Kusura bakma @Yakamoz-Asi konunu işgal ettim. :A

İyi araştırmısın hile olmasına rağmen @Yakamoz-Asi reytingte rüyamda gercek reytingleri gördüm @xemrexxx
Türkiyede söz halkinsa kazanan arka sokaklar olmalı
Eğer büyükbaslarinsa soz ozaman kazanan vadidir
2.seçenek şeriatın yoludur ve töre kanunlarının Urfa daki töre ve şeriat konusunu gördük hop rtürk cezayı verdi kendisine benzetti çünkü @beyazsoy
Pompy şeriat ne töre ne bilmiyorsun yorum kasiyon)) şeriat yani kuran emirlerine töre birbiriyle alakası olmayan seyler ve törenin bir çok konusu dinle diyanetle alakası olmayan şeylerdir. Sen ağalı dizileri izleyip İslami ogrenemen zaten igrenemedigin için boyle yorum yapıyon)))

Ayrıca sana ödev vermiştim arka sokakları apartmanda araştır kim izliyor diye. Bırak bu forumda yapan araştırmayı sonucu görürsün))) senin dışında arka sokakları izleyen gördün mü))) artık büyüklerin izlediği dizilere geç)))

Pompy şeriat ne töre ne bilmiyorsun yorum kasiyon)) şeriat yani kuran emirlerine töre birbiriyle alakası olmayan seyler ve törenin bir çok konusu dinle diyanetle alakası olmayan şeylerdir. Sen ağalı dizileri izleyip İslami ogrenemen zaten igrenemedigin için boyle yorum yapıyon)))

Ayrıca sana ödev vermiştim arka sokakları apartmanda araştır kim izliyor diye. Bırak bu forumda yapan araştırmayı sonucu görürsün))) senin dışında arka sokakları izleyen gördün mü))) artık büyüklerin izlediği dizilere geç)))​
Arka sokaklari esnaf seyrediyor

@beyazsoy

Suanda bodrumda tatildeyim

Yine harika bir derleme olmuş. Bu sene Kanal D ve FOX'un rekabetini izleyeceğiz, belli. Star da alternatif olarak yarışa dahil olur. Diğer kanalların ne yapacağı da artık Allah'ın takdiri... :)

K harfinde uğur varmış gerçekten de, artık yapımcılar buna göre davranırlar herhalde... :)

Ayrıca sana ödev vermiştim arka sokakları apartmanda araştır kim izliyor diye. Bırak bu forumda yapan araştırmayı sonucu görürsün))) senin dışında arka sokakları izleyen gördün mü))) artık büyüklerin izlediği dizilere geç)))​

@beyazsoy

Reis tatildeymis :D
@xemrexxx @beyazsoy

@beyazsoy

İyi iyi kıyıya ne kadar yakınsan ülkeye için kâr)))

eline sağlık :X

my figuranu özge gürelin dizisi vadiden çok izlenmiş işte fark-ı my :A @yakup09 :A
karagül ab de karadayıyı geçmiş 😱 @Forumdash

[HASHTAG]#yarimyaren[/HASHTAG] farkıyla ulan istanbul iyi gitmiş

kanal d bu dizileri neden kaldırıyor ortalaması iyiyken :F

Yine harika bir derleme olmuş. Bu sene Kanal D ve FOX'un rekabetini izleyeceğiz, belli. Star da alternatif olarak yarışa dahil olur. Diğer kanalların ne yapacağı da artık Allah'ın takdiri... :)

K harfinde uğur varmış gerçekten de, artık yapımcılar buna göre davranırlar herhalde... :)
Star TV'nin yeni güçlü yapımları ile ikincilik şansı yüksek değil mi sence?

Star TV'nin yeni güçlü yapımları ile ikincilik şansı yüksek değil mi sence?​
O da var tabii. FOX ile Star'ın ikincilik için kapışacağı apaçık ortada... :)

@xemrexxx km bu başarısı nilperiye ait yani mesude :A malum zerrin, şükrü, tekindorun oğlu'nun yaptığı kim korkar hain kurttan oyununda o da vardı. :A yetenek abidesi, diziyi ab'de o sırtlıyor kısaca :F

tabi canım öbgz başarısı da cemilenin değil balıkçının karısınındı o zaman :F
Bi nevi o'nun da sayılır kendisi öykü geliştirme departındaydı :F