"Bana Artık Hicran De" Kaldığı Yerden Devam Edecek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ahmed

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
16,541
Puanı
1,060
thumbnail_1412344689.jpg

Kanal D'nin iddialı dizilerinden biri olan 'Bana Artık Hicran De' kendi gününde kendi saatinde yayınlanmaya devam edecek.

Süreç Film'den Ali Gündoğdu'nun yapımcılığını üstlendiği, Coşkun Irmak'ın senaryosunu kaleme aldığı, başrollerini Aslı Enver, Buğra Gülsoy ve Alican Yücesoy'un paylaştığı ve Volkan Kocatürk'ün yönetmenliğini yaptığı Bana Artık Hicran De dizisi 12 Ekim Pazar günü kaldığı yerden devam edecek. Kanal D resmi web site'sinde dizide yazılan 'yakında' sözü '12 Ekim 20.00' olarak değiştirildi.

1 hafta aranın ardından Bana Artık Hicran De 12 Ekim Pazar saat 20.00'de Kanal D'de

@Ahmad @mrt-06 @yakup09 simdi ah nerimanla bu karşıliklimi yayınlancaklar yapimcilari ayni ama ikisinden biri veya ikiside biter :(
(Misal bugunun saraylisi-lale devri)

Yayınlansa bile pek bişey değişmez günü değişir yada part2'ye geçer sonunda final olur

10.bölümü göremez bence şimdi devam ediyor olabilir ama 5 bölüm sonra biticek bence 🙂

12 Eylül'de var ama 19 Eylül'de Şeref Meselesi başlayacaktı galiba...

Haberi okurken başka bi şey bekliyodun, kanal transferi vs ama maaleaef.. 4. Bölümü çekildiği için yayımlanacak yoksa devam ettirme gibi bi durum söz konusu değil ne yazık ki:(:(

Bende başka bir şey bekliyordum. Bu zaten belliydi umarım son bölümümüzle zirveye yerleşirizde kanal biraz daha düşünür.:(

Keşke yayınlanacak olan bu bölümle iki grupta da yükselse de kanala güzel bir tokat atsa.

12 Ekim'deki bölümü final olur büyük ihtimal fazla umutlanmamak lazım. :(

Final olabilir. Daha sırada bekleyen 3 dizi daha var. Büyük ihtimalle bir süre daha pt-2'de devam eder ve sonra biter...