Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Laptopu hızlı trende açabilsem konuyu kaptırmam da neyse telefonla açarım :D

Hesap makinem Çakaçuka'dan gönderildi.
Laptop yanında olsa bile alırdım konuyu :Z:Z

Bu arada farkettim de artık sırf bu konuda Vadiyi konuşuyoz ha. Diğer konulara falan fazla uğramıyorum. Daha geçenlerde 400 ü devirdik bugün yarın 500 ü de devirecez gibi görünüyor :D

@lale1 kardeş senden de yorum bekliyoruz hep bu konudasın ama mesaj neden yazmıyon ?

çiğdem inşallah tahmininde yanılırsın ömer baba nın ölmesini hiç istemiyorum
düşündümde necati bey gürkan uygu gibi kenan çobna dizide vefa göstermedi demekkı kırgın onlara kenan çobandan düşünürsek eğer hakan boyavada aşırı üzücü bir sahne yapmıcaklar bence fragmanda gördüğümüz şekilde hakan boyav için üzülmesi imkansız bence öyle bir sahne yazmazlar geriye ömer baba kalıyor ben %90 ömer baba o sahne öldü diye düşünüyorum:T

düşündümde necati bey gürkan uygu gibi kenan çobna dizide vefa göstermedi demekkı kırgın onlara kenan çobandan düşünürsek eğer hakan boyavada aşırı üzücü bir sahne yapmıcaklar bence fragmanda gördüğümüz şekilde hakan boyav için üzülmesi imkansız bence öyle bir sahne yazmazlar geriye ömer baba kalıyor ben %90 ömer baba o sahne öldü diye düşünüyorum:T
bakalım çiğdem herşey mümkün ama kim olursa olsun biz de ekran başında üzüleceğiz, ama ömer baba ölmesin !

bakalım çiğdem herşey mümkün ama kim olursa olsun biz de ekran başında üzüleceğiz, ama ömer baba ölmesin !
necati bey beyaz karanfile gitti diye kenan çobanı hiç vadide anmadı yanı gürkan beyi bir çok kez anmıştı o geldi aklıma hakan beyide çok anıcak bir sahne yazmıcaklar gibi düşünüyorum o tepkiyi hakan beye vericek sahne yazmazlar yanı geriye ömer baba kalıyor malesef🙁🙁

necati bey beyaz karanfile gitti diye kenan çobanı hiç vadide anmadı yanı gürkan beyi bir çok kez anmıştı o geldi aklıma hakan beyide çok anıcak bir sahne yazmıcaklar gibi düşünüyorum o tepkiyi hakan beye vericek sahne yazmazlar yanı geriye ömer baba kalıyor malesef🙁🙁
orası hiç belli olmaz en azından hakan boyav 3-4 bölüm yeni sezonda yer aldı demek ki o kadar çok proplem yaşamamışlar

Bölümün hakkı çift haneli reytingler ama hem maçı hemde bayram haftasını hesaba katarsak yarın TOTAL 8, 9 AB 7 civarı alacaktır bence. :)