ya da gülümser gültepeden kaçmak için öyle dedirtti?
Gültepe'den kaçmak mantıklı bir şey değil bence. Dizi bozar o zaman.
ya da gülümser gültepeden kaçmak için öyle dedirtti?
zaten oğluna gidelim buralardan diyordu. hem tüm mahalle duydu ilişkisinin olduğunu.. bence gayet mantıklıGültepe'den kaçmak mantıklı bir şey değil bence. Dizi bozar o zaman.
zaten oğluna gidelim buralardan diyordu. hem tüm mahalle duydu ilişkisinin olduğunu.. bence gayet mantıklı
kaçma isteyecek ama kaçamayacak, sende hemen dizi dışı bıraktın ayçayıLale'siz Lale devri gibi olur o zaman dizi. Zaten kopuk kopuk iyice koparlar mahalleden.![]()
kaçma isteyecek ama kaçamayacak, sende hemen dizi dışı bıraktın ayçayı
Mahalleliye Fevzi isyan etmedi Seyfi isyan etti nasıl dizi izliyorsun.Ortalarına geldim bölümün baya olaylı ve tempolu geçiyor bölüm 😱 Reşatların linç edilmeye çalışılması, Gülümser'in dayak yemesi, Refik ve Halil'in karşılaşması falan çok iyi sahnelerdi.Gülali saf biraz galiba insan şüphelenir az.
Fevzi'nin mahalleliye isyan etmesi çok iyi ve anlamlıydı..
Haklısın isimleri karıştırdım üzgünüm.Mahalleliye Fevzi isyan etmedi Seyfi isyan etti nasıl dizi izliyorsun.![]()
Bir daha olmasın Kanal D'ci dostum.Haklısın isimleri karıştırdım üzgünüm.![]()
İnsanlık hali olabilir böyle şeyler.Bir daha olmasın Kanal D'ci dostum.![]()
Seyfi asi ağlamayan katı yürekli, Fevzi sulu göz, narin arada böyle bir fark var.İnsanlık hali olabilir böyle şeyler.
Seyfi ve Fevzi.. Yakın geliyor napim karıştırıyorum.![]()
Gültepe bitti zaten.Yok artık başınız saolsun dedi 😱
Gülümser öldüyse bile şaşırmam artık malum haftaya Hayat Yolunda başlıyor Gültepe finale gidiyor olabilir.![]()
İşte Gülümser ölürse şaşırmamalı diyorum. Zaten bu bölümde Gülümser ve Halil'in sırrı ortaya çıktı baya hızlı oldu bence. Birkaç bölüm sonra final olur herhalde direkt yayından kaldırmaz kanal.Gültepe bitti zaten.![]()
Dizi Kanal D'de başlayarak baştan final yaptı yani onu diyorum.İşte Gülümser ölürse şaşırmamalı diyorum. Zaten bu bölümde Gülümser ve Halil'in sırrı ortaya çıktı baya hızlı oldu bence. Birkaç bölüm sonra final olur herhalde direkt yayından kaldırmaz kanal.![]()
Ciddimi bu?
Fena dövmüşler kim vurdu ?