Benim Adım Gültepe Final Mi Yapıyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yurtdışında 1.
kendi gününde 1.
reklam almada 1.
haber olmada 1.
oyuncu kadrosunda 1. daha nolsun :)))

yanlış dizi seçti başrol olmalıydı :A
:FMuhteşemde 1. bölüm 10 saniye gözüken kız kiraz mevsimini uçurdu ama 139. bölümdür dizide olan gülfem :D
Zaten hiç inandırıcı değildi:DGÜLTEPE
Hafsa sultanın gençliği ve gelini gülfem ve üvey oğlu cihangir:Dyani çocuk üvey anne ve kaynana üçlemes oluyor:D

kanal d bu sezon küçük ağa ve kurtlar vadisi dışında diğer dizilerden istenileni alamıcak bence
bana hicran de ve benim adım gültepe bitiyor gülelrin savasıda yakında biticektir 🙂🙂

Yarın alınan sonuçlar çok önemli olacaktır, dizinin asıl kaderi;
YARIN.

Yıldırım senin Star Tv yerlerde sürünüyor. :F
Birincilikten 3. e düştü hala Kanal D ne çekti :A

Dizinin reytingleri geçen haftaya göre artmış ve 2.olmuşlar bence bi hata yapmasınlar dizi iyi durumda kaldı ki en fazla reklam alan dizilerden biri reklam gelirleri bile yeter. :)

Dizinin reytingleri geçen haftaya göre artmış ve 2.olmuşlar bence bi hata yapmasınlar dizi iyi durumda kaldı ki en fazla reklam alan dizilerden biri reklam gelirleri bile yeter. :)
Valla dediğin doğru ama Kanal D 7 reyting alan Kayıp Şehir'i bile zamanında harcayan bir kanal bunun gözünün yaşına bile bakmaz.

İzleyiciyi salak yerine koyuyorlar. Bu kadar saygısızlık ben başka hiçbir kanalda görmedim. Kanallar 1 reyting alan dizilerini bile hala devam ettiriyorlar hatta final bile yaptırıyorlar Kanal D 4 reytinge tamah etmiyor üzgünüm ama bu zihniyetle çok izleyici kaybeder kanal. Ve Küçük Ağa gibi konusu hep aynı işleyen dizilere kalır.

İzleyiciyi salak yerine koyuyorlar. Bu kadar saygısızlık ben başka hiçbir kanalda görmedim. Kanallar 1 reyting alan dizilerini bile hala devam ettiriyorlar hatta final bile yaptırıyorlar Kanal D 4 reytinge tamah etmiyor üzgünüm ama bu zihniyetle çok izleyici kaybeder kanal. Ve Küçük Ağa gibi konusu hep aynı işleyen dizilere kalır.
Artık Kanal D'den dizi izlemeye korkuyorum.
Geçen sezon AŞK , FATİH , ÇALIKUŞU , KAYIP hepsi bitti bu sezona hiç dizim kalmadı al Hicran gitti yine , Gültepe gitti. En unutulmaz Kayıp Şehir Ab grubunda 8 almıştı alıp onu oraya buraya attı bitirdi güzelim diziyi. Fox mu izlesek ne yapsak :F

Artık Kanal D'den dizi izlemeye korkuyorum.
Geçen sezon AŞK , FATİH , ÇALIKUŞU , KAYIP hepsi bitti bu sezona hiç dizim kalmadı al Hicran gitti yine , Gültepe gitti. En unutulmaz Kayıp Şehir Ab grubunda 8 almıştı alıp onu oraya buraya attı bitirdi güzelim diziyi. Fox mu izlesek ne yapsak :F
Şuan hiç korkmadan dizi izleyebileceğim yegane kanal Trt 1. O da istediğim tarz dizileri nadiren yapıyor. Bir ihtimal bu konuda Fox iyi görünüyor daha dirayetli ve diziye gerekli zamanı sunuyor.

Şuan hiç korkmadan dizi izleyebileceğim yegane kanal Trt 1. O da istediğim tarz dizileri nadiren yapıyor. Bir ihtimal bu konuda Fox iyi görünüyor daha dirayetli ve diziye gerekli zamanı sunuyor.
TRT1 fazla izlemem ama aynen iyi sabır var onlarda.
Fox Günahkar dizisi bekliyorum artık çarşambalara ne yapayım :F

İzle BBS'yi gençlik dizisi ve mükemmel 2 reytingle gönül rahatlığıyla izliyorum. :D
O diziyi teyzem izler yazın biraz tekrarlarına baktık şarkıları çok güzel :bhr:
Şarkıları için bile izlenir bence o dizi , pc yaptırınca baştan izleyeceğim bende :)

O diziyi teyzem izler yazın biraz tekrarlarına baktık şarkıları çok güzel :bhr:
Şarkıları için bile izlenir bence o dizi , pc yaptırınca baştan izleyeceğim bende :)
Karakterler çok doğal, çok bizden. Samimi aşklar ama öpüşmeden, koklaşmadan aşkın ne kadar hisli bir duygu olduğunu gösteren yegane dizi. :)

Karakterler çok doğal, çok bizden. Samimi aşklar ama öpüşmeden, koklaşmadan aşkın ne kadar hisli bir duygu olduğunu gösteren yegane dizi. :)
Bende başlayacağım merak ediyorum o diziyi :X
Oyuncuları falan ayrıldı baya nasıl bu sezon dizi ? :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,583
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy