Aşktan Kaçılmaz Final Yapıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aynen bak Hicranı izledim gitti dizi , Gültepe gidiyor :(
Fox'da Günahkar başlıyacak zaten :Z
Dediğim gibi star dizilerine bağlanma yoksa soğursun kanaldan zaten ne yaptığı belirsiz oldu kanalın...Tutmuş dizilerin tekrarını veriyor ama yeni dizilerin tekrarını ara ki bulasın...
Ulan istanbul ve güllerin savaşı tamam izleniyor onun tekrarlarını boşver sen hicran ve gültepenin tekrarlarını koy ama bu kanal d işte:D

Dediğim gibi star dizilerine bağlanma yoksa soğursun kanaldan zaten ne yaptığı belirsiz oldu kanalın...Tutmuş dizilerin tekrarını veriyor ama yeni dizilerin tekrarını ara ki bulasın...
Ulan istanbul ve güllerin savaşı tamam izleniyor onun tekrarlarını boşver sen hicran ve gültepenin tekrarlarını koy ama bu kanal d işte:D
Star dizilerine bağlanma yoksa soğursun sen mi söylüyorsun bunu 😱

Star dizilerine bağlanma yoksa soğursun sen mi söylüyorsun bunu 😱
😕Kanal d be ne starı yanlışlıkla yazdım her gün en az 20 kere canım starım yazdığım için:D
Kanal d dizilerine bağlanma çok...ben tek o kanalda hayat yolundaya bakıcam:)Ama sonu foztaki doktorlar dizisinin devamı gibi olup bitebilir.

berk halkman arka sokaklardan ayrıldıktan sonra hiçbir dizide tutunamıyor belkide arka sokaklara geri döner 🙂🙂

Starım nasıl karar verirse en iyi kararı verir:bhr:

:F3. kez mi:Ddönecek:D
Bunun için karara gerek yok ki zaten reytingler anlatıyor her şeyi.

Bu kadarına Star'ım bile dayanamadı be yayından kaldırıldı. Berk, Ceren ve Diğerini sevmemde Pelin'e cidden yazık oldu.:(

Starım nasıl karar verirse en iyi kararı verir:bhr:

:F3. kez mi:Ddönecek:D
Bunun için karara gerek yok ki zaten reytingler anlatıyor her şeyi.
Olsun son söz starımın o devam et dese devam ederdi:)

arka sokaklarda olmayan birşeymi murat ve engin kaç kere dönmüşlerdi :kiki::kiki::kiki:
berk beyde döner en sonunda :kiki::kiki:
:DTabi ya Gamze özçelikte ölmedim ben o gömülen başkasıydı deyip o da döner:D

Berk Halkman mı :D Berk Hakman var ama o da Kaçak'ta oynuyor dizide oynayan Berk Oktay :D

Hesap makinem Çakaçuka'dan gönderildi.
Olsun son söz starımın o devam et dese devam ederdi:)

:DTabi ya Gamze özçelikte ölmedim ben o gömülen başkasıydı deyip o da döner:D
hahahah ayy karıştırmışım ama yıldırımda fark etmedi oda bilmiyor demekki hadi ben kaırştırdım star fanı oalrak yıldırımın berkin soy adını bilmemesine ne demeli :kiki::kiki::kiki:

Yeni sezonun koy dizileri icinde Emanet yilanlarin Ocu tuttu belliydi zaten

Belliydi zaten, hiç tartışmaya gerek yok. İlk tanıtımı yayınlandığından beri bir antipatim vardı zaten. İyi olmuş...

Bu arada Bana Artık Hicran De'nin de final yapacağı ve 4. bölümüyle ekranlara veda edeceği söyleniyor.
En çok @sokak sanati üzülecektir buna galiba...

Belliydi zaten, hiç tartışmaya gerek yok. İlk tanıtımı yayınlandığından beri bir antipatim vardı zaten. İyi olmuş...

Bu arada Bana Artık Hicran De'nin de final yapacağı ve 4. bölümüyle ekranlara veda edeceği söyleniyor.
En çok @sokak sanati üzülecektir buna galiba...

Konusu açıldı zaten niye hatırlatıyorsun.:bağır: Doğru düzgün 1 dizi vardı oda bitecek deniliyor ama diyen bizim tutturamayan Oya Doğan o nedenle pek değer vermedim habere.:D

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy