Aşktan Kaçılmaz Final Yapıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
Star Tv ekranlarında yayın hayatına başlayan Erler Film imzalı dizi ekranlara veda ediyor.

Başrollerinde Berk Oktay , Ceren Hindistan ve Pelin Akil'in bulunduğu dizi reytingler de ilk bölümden beri kötü ilerliyordu. Dizi için beklenen karar geldi. Aşktan Kaçılmaz final yapıyor. Dizi birkaç bölüm içinde ekranlara veda edecek.

asktan-kacilmaz-izle.jpg

Reytingleri çok düşüktü. Doğru karar olmuş. :)

Aynen öyle oldu :F
Hicran'ın final yapacağını sanmıyorum ben hala :X
kanalın 4 yeni dizisi başlayacak ve yalan dünya da var daha..Bence bitecek başka kanala geçsin diyeceğim ama totalde 2.5 alıyor yani almazlar bence.Kanal değişiminden dolayı daha da düşerdi.

:TOlan pelinime oldu:(
Berk Oktayda ne çekti be:DArka Sokaklar dizisinden çıktı ama hiçbir dizisi tutmadı ne benim hala umudum var ne de bu dizi:D

kanalın 4 yeni dizisi başlayacak ve yalan dünya da var daha..Bence bitecek başka kanala geçsin diyeceğim ama totalde 2.5 alıyor yani almazlar bence.Kanal değişiminden dolayı daha da düşerdi.
Hayat Yolunda - Şeref Meselesi - Urfalıyam Ezelden - Poyraz Karayel - Ankaranın Dikmeni - Yalan Dünya - Galip Derviş - Arkadaşım Hoşgeldin - Takip - Beyaz Show :D
Ne yapacak Kanal D merak konusu :X

Kesin bir tarih var diye girdim konuya kime sorsak birkaç bölüm içinde final yapacağını söyler zaten. :D

Hayat Yolunda - Şeref Meselesi - Urfalıyam Ezelden - Poyraz Karayel - Ankaranın Dikmeni - Yalan Dünya - Galip Derviş - Arkadaşım Hoşgeldin - Takip - Beyaz Show :D
Ne yapacak Kanal D merak konusu :X
Anti kanal d ci olmamdaki sebep işte bu kanal d nin bir dizisine bağlansam hemen 4.5 ya da 5 alan dizileri bile bitirebiliyor.Mesela galip 23 te yayınlanmasına rağmen çok iyi oranlar alıyordu ama kanal 1.5 ay ara vermişti sonra çalıkuşumu bitirdi.
Kanal d dizilerinin arkasında durmuyor.Geçen sezon 12 dizi bitirdi bu sezon da bitirecek...
O saydığın dizilere daha roman havası ve adı yok dizileri de katılacak yani kanal d bu sezon baya dizi bitirecek:D

Bu kadar erken dizi mi kaldırılır ya????? Olmadı bu...
:D3 bölüm sürdü ve 1 reyting alıyor ona bakarsan kanal d ab de 4 alan hicranı bitiriyor:D
Star'ın huyu huylu huyundan vazgeçmez zaten bu dizinin Star'da olması hata
1 reyting alıyor ne yapsın ki kanal kanal d ye bak bir de 4 reyting alan dizileri final yaptırıyor.

Anti kanal d ci olmamdaki sebep işte bu kanal d nin bir dizisine bağlansam hemen 4.5 ya da 5 alan dizileri bile bitirebiliyor.Mesela galip 23 te yayınlanmasına rağmen çok iyi oranlar alıyordu ama kanal 1.5 ay ara vermişti sonra çalıkuşumu bitirdi.
Kanal d dizilerinin arkasında durmuyor.Geçen sezon 12 dizi bitirdi bu sezon da bitirecek...
O saydığın dizilere daha roman havası ve adı yok dizileri de katılacak yani kanal d bu sezon baya dizi bitirecek:D
Kanal D'nin bu huyunu bende sevmiyorum :D
Geçen sezondan kalma bir dizim yoktu bu yıl :D
Geçen yıl AŞK , Çalıkuşu , Kayıp , Fatih hepsi bitti sonra Vicdan , İntikam , Boynu Bükükler :D
Ben zaten Kanal D fanı değilim yani :A

Kanal D'nin bu huyunu bende sevmiyorum :D
Geçen sezondan kalma bir dizim yoktu bu yıl :D
Geçen yıl AŞK , Çalıkuşu , Kayıp , Fatih hepsi bitti sonra Vicdan , İntikam , Boynu Bükükler :D
Ben zaten Kanal D fanı değilim yani :A
:FO saydığın yani bitirdiği dizilerin devamı da var inadına yaşamak,zeytin tepesi,ilker aksumun dizisi hepsini bitridi,:D

Forum İstatistikleri

Konular
176,582
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy