Hala En Çok Güldüren Kemal Sunal

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xemrexxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,403
Puanı
1,060
12 ilde 18-65 yaş arasındaki kişilerle yapılan araştırmaya göre Türkiye hala en çok Kemal Sunal'a gülüyor.

Sonuçlara göre Kemal Sunal %49 ile en çok güldüren isim olurken onu Cem Yılmaz ve Tolga Çevik izledi.
Hababam Sınıfı serisi de %67 ile en çok gülünen film oldu.

Erkekler en çok Beren Saat'in gülümsemesini beğenirken onu kahkaha ile özdeşleşen Saba Tümer takip ediyor.

Kadınlar ise en çok Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ gülümsemesini seviyor.Yaş küçüldükçe Kerem Bursin ve Çağatay Ulusoy oluyor.

Gülümsemesi en beğenilen yabancı ünlüler ise: Adriana Lima, Julia Roberts,Bruce Wills,Brad Pitt ve George Clooney.
1388997498957.jpg

@destere @Forumdash @mrt-06 @OzaN @denizz19 @sürgünüm @ABAY_06 @yatutarsa @KayıpSehir @cookies @-potterhead- @gizem ak

Adriana Lima çok güzel gülümsüyor gercektende :)

Tost Makinem Isabelladan gönderildi

Kemal Sunal unutulmaz.. Doğru tespit. :)
Beren Saat tabii ki hep gülsün.:) Fark-ı Beren.

'Hala' kelimesini çıkartın.. Kemal Sunal dışında birisinin gelmesi imkansız.

Tapatalk 2

ben hergün yeşilçam filmleri izliyorum televizyonda dün izlediğim bir film bugün yine akrşımıza çıkıyor yine aynı keyifle izliyorum :Z:Z:Z

bu arada 2 sezonla kendisini 30 yıllık hababam sınıfıyla bir tutan o adam iyi baksın bence bu habere 🙂🙂🙂

Kemal Sunal bu ülkede hakettiği değeri gören nadir insanlardan. Çok güzel sonuçlu bir oylama olmuş.:D

O Yaş küçüldükçe göndermesi bir harikaymış.:F

Beren'de çok güzel gülüyor gerçekten.:bhr:

Kemal Sunal evet severim komik ama Şener Şen gibi asla değil.Kemal sunal çoğu filminde hep suratıyla yani inek şaban tiplemesiyle güldürüyordu...Ama şener Şen bence efsanedir ve 1 numaradır.

Beren Saat her yerde zirvede. :)
Saba'yı bile geçmiş. [emoji8]
Kemal Sunal sunduğu başarısı unutulmaz[emoji844]

Kemal sunal yeşilçama gelmiş geçmiş en iyi oyunculardandır komedi alanında en azından benim için öyle.

Türk sinemasının oyuncuları kaliteleri yok elbette kemal abimiz
Ayrıca Berende fena değil bencede güzel bakıyor ve gülüyor

Ruhu şad olsun, Allah rahmet eylesin tekrar... :)
Güzel seçimler olmuş... :)