Aydan Taş 'Karadayı'da!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Özgür
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Özgür

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
29,284
Puanı
1,060
thumbnail_1412184572.jpg

Başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor'un yer aldığı atv'nin Ay Yapım imzalı fenomen dizisi Karadayı'nın kadrosuna bir isim daha dahil oldu!

Yönetmenliğini Uluç Bayraktar ve Cem Karcı'nın üstlendiği sevilen dizinin kadrosuna, daha önce Çok Güzel Hareketler Bunlar ve Krem dizisinde rol alan Aydan Taş dahil oldu.

Aydan Taş, sosyal medya hesabından ''Hayranlıkla izlediğim bu müthiş işin ve bu kocaman ailenin artık bende küçük bir parçasıyım. işte Mutluluk böyle birşey.'' notuyla setten fotoğraf paylaştı.

forumdasaydantas.jpg

ÇGHB'de iyi rol kesiyordu Karadayı'ya transfer olması ilginç olmuş hayırlısı bakalım. :D

ÇGHB da vardı :D
Komedi daha iyi yapardı keşke komedi dizisine gitseymiş :X
Hayırlı olsun yinede :)

büyük ihtimal kabadayı dünyasında mahire aşık olucaktır zaten öyle bir şey bekliyordum ben 🙂🙂

Kram'de Ve Çok Güzel Hareketler Bunlar'da izlemiştim hatta sevdiğim bile söylenebilir gitmesede olurdu bence.:(

İyi bir transfer olsa da, bir komedi oyuncusu olduğu için ağır bir dramada neler yapacağını merak ediyorum. Hayırlı olsun... :)

Komedi oyuncusu dram da nasıl bir rol alacağını merak ettim doğrusu :) Diziye reyting anlamında katkısı olmasada renk katar diye düşünüyorum ÇGHB'da çok başarılıydı. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,245
Üyeler
8,560
Son Üye
Ythreadarot