Eylül Ayının Birincisi Kanal D!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
Yaptığı programlar ve diziler ile izleyicileri ekrana kilitleyen Kanal D yeni yayın dönemine zirve de başladı.

Yaptığı yarışmalar ve dizileri ile zirveyi yeniden Kanal D ele aldı. Kanal D Eylül ayında; Prime Time Tüm Kişiler’de yüzde 11.28 izlenme payı, Prime Time A/B Sosyo Ekonomik Statü’de yüzde 12.01. izlenme payı ve Tüm Gün A/B Sosyo Ekonomik Statü’de de yüzde 9.6 izlenme payı ile diğer tüm kanaları sollayarak yeni yayın döneminin ilk ayın da zirve de yer aldı. İkinci grupta ise Fox Tv yer alırken , üçüncülük grubunda Star Tv yer aldı.

VideoResim.jpg

kanald2-636x320.jpg

Son düzenleme:
Zirve yeniden sahibini buldu. :X
Daha her ay zirve Kanal D'nin :X

Gelecek ay FOX zirveyi alır Total grubunda

Diğer kanalları da öğrenseydik keşke. Oya Doğan da demişti, "bu yıl Kanal D ve FOX rekabet edecek" diye. Büyük ihtimalle de böyle olacak. Karşısında kim olursa olsun, Kanal D birinci olabiliyor ama. Bu da bir başarıdır aslında. Yine de tebrikler tabii... :)

Tebrikler. :)

Ama en çok izlenen kanal FOX oldu. Kanal D her ne kadar 1. olsa bile FOX günlük yapımlarda daha önde olduğu için Tüm Günde en çok izlenen oldu. (Totalde)

Kanal D'ye tebrikler. Fox eğer Günahkar'ı tutturursa yada Güllerin Savaşı'nı transfer ederse gelecek ay zirveye yerleşebilir.:)

Nerden öğrendin?

Bu arada tebrikler Kanal D'ye :)
Öğrenmedim büyük ihtimalle öyledir diye düşünüyorum. Çünkü konuda tüm gün totalden bahs edilmemiş, hepsi var ama bir tek o yok. Kanal D`nin de bu sezon en güçlü rakipi FOX. Günlük yapımlarıyla büyük ihtimalle tüm günde öne geçmiştir. Tabii bunda biraz da Kanal D`nin katkısı var. Reytingler yakın iken Arka Sokakları kaldırarak Çarkıfelek`i koyarak risk aldı. :)

Öğrenmedim büyük ihtimalle öyledir diye düşünüyorum. Çünkü konuda tüm gün totalden bahs edilmemiş, hepsi var ama bir tek o yok. Kanal D`nin de bu sezon en güçlü rakipi FOX. Günlük yapımlarıyla büyük ihtimalle tüm günde öne geçmiştir. Tabii bunda biraz da Kanal D`nin katkısı var. Reytingler yakın iken Arka Sokakları kaldırarak Çarkıfelek`i koyarak risk aldı. :)
Fox'un günlük yapımları çok iddialı değil. Bir tek Unutma Beni var ellerinde ama birinci olurlarsa şaşmamak lazım. :)

Fox'un günlük yapımları çok iddialı değil. Bir tek Unutma Beni var ellerinde ama birinci olurlarsa şaşmamak lazım. :)
Kanal D`de daha iddialılar. Ana Haberleri daha iyi gidiyor örneğin, Kanal D geçen sene Ana Haberde neredeyse hep 1. olurdu, bu sene kötüler. Arka Sokakları kaldırdılar, diğer günlük yapımları da FOX`a nazaran kötü gidiyor.

FOX`un Esra Erolu falan da var. :)

Kanal D`de daha iddialılar. Ana Haberleri daha iyi gidiyor örneğin, Kanal D geçen sene Ana Haberde neredeyse hep 1. olurdu, bu sene kötüler. Arka Sokakları kaldırdılar, diğer günlük yapımları da FOX`a nazaran kötü gidiyor.

FOX`un Esra Erolu falan da var. :)
Esra Erol bu sene oldukça kötü gidiyor. (kendi performansına göre) Neyse tam tablo açıklanınca merakımızı gideririz :)