Benim Adım Gültepe Final Mi Yapıyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan , güçlü kadrosu ile dikkat çeken dizi bir türlü istenilen reytinglere ulaşamamıştı.

Dizinin reytinglerinin bekleneni verememesinden dolayı Kanal D dizinin bitirilmesini istediği öğrenildi. Diziyi asıl bitirme sebebi ise maddi açıdan zarar etmesi. Kanalın dizi adına büyük zarar ettiği , dizinin reytinglerini artırmadığı takdir de dizinin final yapacağı öğrenildi. Dizinin yerine ise '' Şeref Meselesi '' dizisinin gelmesi bekleniyor.

benim-adim-gultepe1-620x250.jpg

Arkadaşlar konuda belirtmedim fakat dizi haftaya yada bugün son kez PT1'de yayınlanacak. Haftaya yada ondan sonraki hafta Şeref Meselesi dizisi başlayacak. Duyurulur :)

Bitene kadar devam biterse Kanal D kaybeder ne diyelim. :)
Kanal D bu para sevgisinden uzaklaşıp "kalite" denen şeye baksa daha iyi olacak. Bu kadar açgözlü olmaya gerek yok. Ama onun için "kalite" denen şey, Küçük Ağa ve Arka Sokaklar'dan ibaret zaten. İnşallah pt-2'ye geçer ve reytingleri düzeltir de, kanala sağlam bir kapak çakmış olur... :)

Kanal D bu para sevgisinden uzaklaşıp "kalite" denen şeye baksa daha iyi olacak. Bu kadar açgözlü olmaya gerek yok. Ama onun için "kalite" denen şey, Küçük Ağa ve Arka Sokaklar'dan ibaret zaten. İnşallah pt-2'ye geçer ve reytingleri düzeltir de, kanala sağlam bir kapak çakmış olur... :)
İstemediğin haberi mi açtım acaba :F

Benimde umudum o yönde. Kimse kaliteye bakmıyor herkes paraya bakıyor ne yazık ki.

Eger baska kanalda olsaydi bukadar erken bitmezdi bence, guzel diziydi ben ilk bolumunu izlemistim.

@denizz19 kalp krizi gecircek kendine sahip çık deniz senin gibi sempatik birinin dünyadan ayrilmasini istemiyorum :(

ÖBGZK'dan bir farkı yoktu sadece ilk bölümüne baktım durum ortadaydı. Tutan işleri ısıtıp ısıtıp tekrar ortaya koymaya gerek yok bence.

Hiç alakası yok.
Aras İynemli ile Ekin Koç'un canlandırdığı karakterler tıpatıp aynı. ÖBGZK'da Cemile'nin kocası uzaktaydı, Gülümser'in kocası hapiste. ÖBGZK'da koca aldatıyordu burada karısı. İki dizi de geçmiş kuşaklarda yaşanan olayları anlatıyor. Başka birşey var mıydı diye düşnüyorum benzer olan :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,591
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy