Ne diyelim izlersin artık sennur ile engin çift olacakmış yeni dizide 😱 melunlar ne diyor buna_? @yatutarsa @Bully @mrt-06
@Çiğdem- @destere @sürgünüm @ABAY_06
@Forumdash sever bu işi ne de olsa eski üvey oğlu
Ekli dosyayı görüntüle 39862
Ne diyelim izlersin artık sennur ile engin çift olacakmış yeni dizide 😱 melunlar ne diyor buna_? @yatutarsa @Bully @mrt-06
@Çiğdem- @destere @sürgünüm @ABAY_06
@Forumdash sever bu işi ne de olsa eski üvey oğlu
Ekli dosyayı görüntüle 39862
klasikliğini göreceğiz bir başlasın daDoktor'lara benziyor bu dizi klasik
Başlamasına ne gerek var fragmanı gördük işte hastane'de toplu çalışcaklar sonra'da gönül işleri şteklasikliğini göreceğiz bir başlasın da
nursuz nur evangeline lily nin rolünü kapamadı ellen pompoe nin rolünü kaptı @Forumdash
diyorsun neyse ki bu sefer orjinaline uygun bir dizi olackaBaşlamasına ne gerek var fragmanı gördük işte hastane'de toplu çalışcaklar sonra'da gönül işleri şte
Hangi diziden uyarlama bu dizidiyorsun neyse ki bu sefer orjinaline uygun bir dizi olacka
grey s anatomy gaLİBAHangi diziden uyarlama bu dizi
belli olmaz arka sokaklar gibi halkın dizisi olursa tutarTutmaz ))
Onun gibi olması çok zor ))belli olmaz arka sokaklar gibi halkın dizisi olursa tutar
Grey's mi bu dizi 😱 Yok artık derim.Doktorlar çekildi zaten hangi akılla çekiyorlar ki? Birisi de çıkıp HOUSE M.D'yi çekmiyor Bu dizinin asıl başrolü kim?grey s anatomy gaLİBA
ben öyle okudum bir yerlerde ekşide olabilirGrey's mi bu dizi 😱 Yok artık derim.Doktorlar çekildi zaten hangi akılla çekiyorlar ki? Birisi de çıkıp HOUSE M.D'yi çekmiyor Bu dizinin asıl başrolü kim?
Ekşide az önce gördümde Greys filan yazmıyordu Konusunu okuyunca benzettim ordaki hastane de iflasın eşiğindeydi sanırım Neyse bol tekrarı olur denk gelir izlerimben öyle okudum bir yerlerde ekşide olabilir
çarşamba olsun bomboş gün işteEkşide az önce gördümde Greys filan yazmıyordu Konusunu okuyunca benzettim ordaki hastane de iflasın eşiğindeydi sanırım Neyse bol tekrarı olur denk gelir izlerim
Salı olsun ızleyecek birsey yok o günçarşamba olsun bomboş gün işte
agam var ya bırakmaz zirveyiSalı olsun ızleyecek birsey yok o gün
mustafam mehmedimagam var ya bırakmaz zirveyi
elem keder zamanı @yatutarsa @sokak sanati @yakup09 @destere
@Çiğdem- parlaklar nasıl ölmüş oh olsun sana
düzenli aralıklarla hatırlatıcammustafam mehmedim
sülüman katili ve onun destekçisidüzenli aralıklarla hatırlatıcam