Soyle İlk bölümleri izlesin sonra yorum yapsın)))senaryoya bakınca anlamaması normalelif-ömer aşkını gösteriyor 120 dk nin 80 ni
![]()
Soyle İlk bölümleri izlesin sonra yorum yapsın)))senaryoya bakınca anlamaması normalelif-ömer aşkını gösteriyor 120 dk nin 80 ni
![]()
izlemiştir herhaldeSoyle İlk bölümleri izlesin sonra yorum yapsın)))
Onu da mi internetten izliyon)))izlemiştir herhalde))
neyse bakalım kanal d gültepenin yerine hangi diziyi koyacak şu güne))
kpa yı da gültepeşi de izlemiyimOnu da mi internetten izliyon)))
Son kararın mi)))kpa yı da gültepeşi de izlemiyim))
Dün de gösterdim sanaafişler çıkmış sonunda@Forumdash @gizem ak @Çiğdem- @destere @ABAY_06 @sürgünüm
Ekli dosyayı görüntüle 39961
dünküne inandım niye inanmayayımDün de gösterdim sanaAma kabul edemedin illa kendin de bulucan öyle inanacan
![]()
Hiçte inanmış gibi durmuyordundünküne inandım niye inanmayayım
neyse 500 bin haberi de yalan oldu gitti![]()
dergi olsa bir sitesi olur onu geçtim derginin kapağı ya da haberi olur googleda bana inanmıyorsan google a sorHiçte inanmış gibi durmuyordun500 bin haberini ben çıkarmamiştim ama hala aynısı diyorum belki yeni dergi
![]()
ben onur saylak için demiştim bayramda karısından ayrı kalmasın adamcağızGitsinler işte ne güzel
O da gitseydi işeri vardır büyük ihtimalben onur saylak için demiştim bayramda karısından ayrı kalmasın adamcağız![]()
belki çekimdeler hala havalalnında bir sahne çekmeden olmazO değilde sette giydikleri taktıkları takılar bunların mı oluyorTuba'nın kafasındaki dizideki tac
![]()
Olabilirbelki çekimdeler hala havalalnında bir sahne çekmeden olmaz![]()