yok açıklamadılar , andy garcia ile levent can ve ferman salman ı açıkladı sadece pana nın işleri işte 🙂vadi neden açıklamıyor acaba tilki andrei konusunu
ertuğrul şakarıda açıklamamışmıydı acaba fragmanda görünene kadar![]()
yok açıklamadılar , andy garcia ile levent can ve ferman salman ı açıkladı sadece pana nın işleri işte 🙂vadi neden açıklamıyor acaba tilki andrei konusunu
ertuğrul şakarıda açıklamamışmıydı acaba fragmanda görünene kadar![]()
ayyy daha bu diziye kaan girginde gelicekyok açıklamadılar , andy garcia ile levent can ve ferman salman ı açıkladı sadece pana nın işleri işte 🙂
aynen daha o var meltem var tilki var daha yeni karekterler de illa olacak liste uzunayyy daha bu diziye kaan girginde gelicek![]()
tilki gelsinde gerisi olmasada olur adamı dizide düşünmek bile heyecanlandırıyor beni yaa garcia bile bukadar heyecan vermedi banaaynen daha o var meltem var tilki var daha yeni karekterler de illa olacak liste uzun![]()
cidden ben de heyecan yaptım inşallah yaşlanmamıştır o karizması yerindedirtilki gelsinde gerisi olmasada olur adamı dizide düşünmek bile heyecanlandırıyor beni yaa garcia bile bukadar heyecan vermedi bana![]()
hahahah ayyy şuuu boy farkına bir bakarmısıncidden ben de heyecan yaptım inşallah yaşlanmamıştır o karizması yerindedir
komiğime gitti sadece adam dağ gibi kalmış resmen
doğru canım bariz fark olduğunu fark etmemek mümkün değil zaten inşallah polat la tilki düşman olurlar yoksa pusat la akif le falan olursa o iş hiç iyi olmazkomiğime gitti sadece adam dağ gibi kalmış resmen![]()
yok yok akifi bu sezon polatın yanında görmeyecez bence o kendi kendine boks yapsın uzaklarda aman polatlara yakın olmasında napıyorsa yapsındoğru canım bariz fark olduğunu fark etmemek mümkün değil zaten inşallah polat la tilki düşman olurlar yoksa pusat la akif le falan olursa o iş hiç iyi olmaz
fazla sürmez iki üç haftaya kadar gelir 🙂yok yok akifi bu sezon polatın yanında görmeyecez bence o kendi kendine boks yapsın uzaklarda aman polatlara yakın olmasında napıyorsa yapsın![]()
aynen abi ben de safımı seçtim senin gibi 😀 bi fotoda seni etiketledim geldi mi o acabaLeyloşun şansı hiç yok
Gelmediaynen abi ben de safımı seçtim senin gibi 😀 bi fotoda seni etiketledim geldi mi o acaba
abi bence bu kızın şansı yok leyloş çok daha güzelLeyloşun şansı hiç yok
Aga Beyaz Karanfilin 3.fragmanini gordun mu Kara ile Zaza bomba![]()
yürü be kordon psikopat bakışları aynı adamım ya
mematiye çok benziyor böyle adamlar hep çok sevilir
gördüm güzel olmuş izlicem zaten ama vadiyi sattıklarını da unutmayacazAga Beyaz Karanfilin 3.fragmanini gordun mu Kara ile Zaza bomba![]()
gördüm güzel olmuş izlicem zaten ama vadiyi sattıklarını da unutmayacazAga Beyaz Karanfilin 3.fragmanini gordun mu Kara ile Zaza bomba![]()