28 Eylül 2014 Pazar Reyting Sonuçları

fox tv kanalına büyük tebrikler karagül,kiraz mevsimi ve o hayat benim olmak üzere 3 dizisi 3 farklı akşamda zirvede bitirmişler bu büyük bir başarı ayrıca kocamın ailesi ve emanet reytingleride çok başarılı gidiyor fox izlemiyorum ama tebriği hak eden bir kanal:love1::love1:

Kaçak Gelinler bi Star'da bi Tv8'de denildi 13.bölüm sondu denildi bu belirsizlikler normal bu durum.​

O Hayat Benim yuksek oranlar ile zirvede, tebrikler.
Kucuk Gelin 5.7 ratinge yukselmis, dunku bolum iyidi haketti. :)
Yetenek Sizsiniz'de yukselmis sevindim. :)

Bana Artık Hicran De bu reytinglerle çok uzun soluklu olmayacaktır direk Pt2 yolu alabilir gibi.

O Hayat Benim gayet iyi gidiyor. İddialı bir dramayla bu günün dengeleri değişebilir.

Bana artik Hicran de cok kotu reyting almis Totalde toparlanmasida zor

yine bomboş bi gün
zirvedeki dizi 5 alıyor çarşamba ve pazar resmen ben boşum diye bağıran günler sağlam işler bu günlere ambargo uygular

hicran de kaldırılır yakında :D

acun yavaş yavaş yükseliyo en yüksek oranlarını almış o ses daha yüksek alabilir ama pazarla pazartesi bir değil tabi

O hayat benim bütün gruplarda çok iyi giderek kanalını sevindirmiş.
Acun'da tüm gruplarda yükselerek şaşkınlık yaratmış.
Bana Artık Hicran De Ab grubu hariç diğer gruplarda berbat gitmiş.

Güldür güldür tekrar olmasına rağmen çok iyi gitmiş.

Ohb tüm gruplarda birinci olarak foxu sevindirmiş tebrikler diziye

Küçük gelin totali kaybetti çok erken başlaması bunda etkili olmuştur.

atv BS'yi elinden kaptıracağina gitsin Kalp Hırsızını bitirsin listede zor bulunuyor :F

Acun maşallah birden yükselmeyi başlamiş yada sıralamada bayaa göze çarpiyor yarın O Ses'le 1.olursa hiç şaşirmam :T: Kimse de şaşirmasın :X