29 Eylül 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

reaksiyona düşmüş diyeleri anlamakta zorluk çekiyorum cidden 🙂🙂
bu dizi 1.bölüme 2 reyting ortalamayla başladı ve 2.bölümüyle 3 reytinge artış gösterdi
3.bu bölümde ise 4 reytinge çıktı hatta 5 reytinge çok yakın bitirmiş 2 haftada 2 reytingten 5 reytinge kadar totelde artış gösteren bir diziye düşüyor demek anlamadım ben 🙂🙂
her hafta 1 reyting ortalama yükseliyor haftaya 5 reytinge çıkarlar totelde yani reaksiyon haftaya totelde 2.olabilir 5 reytinge çıkıcakalr bu seferde ulan istanbulu geçebiliriz
ab gurubunda zaten karadayıyı 2 haftadır zorluyor daha 3 hafta olmus zaten dizi baslayalı ama diğer bölümde totelde ulan istanbulu ab gurubunda ise karadayıyı geçebilir reyaksiyon buda ilk 4 haftada çok iyi bir başarı olur bence :love1::love1:

[HASHTAG]#yarimyaren[/HASHTAG] ve nehir erdoğan gibi kalite abideleri gelince karadayıdan kaçış başlamış :A
ay yapım gereksiz uzatmanın cezasını çeksin:)))

ulan istanbul süperdi [HASHTAG]#yarenkarlos[/HASHTAG] düeti coşturdu :oley:
reaksiyonu akşama izlerim

ah neriman vah neriman @mrt-06 :A

reaksiyon yükseliyor zirveyi alır bikaç hafta içinde dizi süper gidiyor
karadayı 7 yi geçemez demiştim geçememiş :D
o ses tv8 e göre iyi başlamış

o ses bu hafta olmasaydı reaksiyon tavan yapabilirdi

reaksiyon yükseliyor zirveyi alır bikaç hafta içinde dizi süper gidiyor
karadayı 7 yi geçemez demiştim geçememiş :D
o ses tv8 e göre iyi başlamış

o ses bu hafta olmasaydı reaksiyon tavan yapabilirdi
Ulan İstanbul düşer demiştin düşmemiş, çok iyi gidiyor. :A

Reaksiyon Her Hafta Yükseliyor

total abc1 ciddi sıçrama var ab geçen hafta ile aynı

o ses gelmesi büyük sıçramıyı engelledi ama fark etmez bu tempoyla giderse totalide ele geçirir çok rahat abc1
5.82 geçen hafta 4.91 1 Reyting artmıs ciddi sıçrama yapacak gibi duruyor

reaksiyon sağlam dizi 10 alacak güç var ama ulan istanbul naparsan yap 10 alamaz :)
Komedi dizisi bu devirdi 10 alamaz tabii ki çok zor. Ama sonuçta kaliteli bir dizi ve rakiplerine karşı çok iyi gidiyor.

Ulan İstanbul gibi kaliteli diziler genelde harcanırlar. Ulan İstanbul harcanmasa bile hakettiği değeri göremiyor bence en az 8 almalı.

Karadayi yuksek oranlar ile zirvede, sevindim. :)
Ulan Istanbul'un yukselecegini tahmin etmistim, ona da tebrikler.
Reaksiyon yukselmeye devam ediyor, sevindim.
O Ses Turkiye sezonu iyi oranlar ile acti, yukselmeye devam edecek insallah.

Son düzenleme:
Karadayı AB olmuş oranı da gayet iyi ama şimdi de Total'de düşüş var. Yine de oranları çok iyi. Öyle ya da böyle bu sezonu zirvede kapatacağını düşünüyorum.

Ulan İstanbul gayet iyi gidiyor. Dizinin özeti ise en çok izlenen özet olmuş. Tebrikler. :D

Reaksiyon'un oranları iyi ama daha fazla yükseleceğini düşünmüyorum. Turgut Savcı ve Behzat Amir'e rağmen diziyi sevemedim.

O Ses yeni sezona iyi başlamış. Özellikle AB'de iyi gitmiş.

Ah Neriman kötü gidiyor. Umarım yükseliş yaşar dizi.

Beni Böyle Sev sabit oran almış ama kesinlikle daha fazla almalı.

Diş Perisi 2 filmi AB'de iyi gitmiş. FOX bu güne Günahkar'ı koyacak büyük ihtimalle.

Karadayı üç grupta da zirvede ama dizi geçen sezona göre kötü reytinglerle devam ediyor.

Ulan İstanbul bu zorlu gündü zirveyi zorluyor.Kanal D pazartesi günlerini kurtardı diyebiliriz

Reaksiyon her geçen hafta yükseliyor.Yakında ab de zirveyi alır

:FReaksiyona düştü diyenler var ama nedense ab de ki 0.08 lik düşüşü görüyorlar ama 1 reytinglik yükselişi göremiyorlar:DHep anticilikten bunlar hep:D
Reaksiyon oranlarını yükseltmeye devam ediyor.O ses başlamasına rağmen artış yaşamış:)Başlamasaydı ab de liderdi.Totalde de 5 almıştı:)
O ses türkiye ben mazhar ve özkan ikilisi olmaz derken bence çok iyi olmuş.Ebru yarışmayı çözmüş kendince yarışmacı çekiyor grubuna:)Olan yine gökhana ve hadiseye oluyor:DOranları ise bence çok iyi eğer starda olsaydı 10 almıştı.
Karadayı geçen haftaya göre artmış ama nerede o 12 li dizi nerede 7 yi zor gören dizi...7 yi bundan sonra geçemez hem acun hem rekasiyonla işi çok zor.
Ulan İstanbul ise şarkılarla idare ediyorlar:DTutunabilmesi için her bölüm şarkı besteleyip söylemeleri lazım:D

[HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'ma helal olsun :oley: Ben dün akşam düşer diye korkarken özellikle AB'de ama 3 gruptada zirvede :X Geçen sene pazartesi bomboş diyenler bu seneki yoğunluğa rağmen hala [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'ya çamur atıyorlar :X

Bugun yarın forumda da açılacak olan 16-30 Eylül ortamalasını şimdiden ben söylim :X

[HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG]
20+
Kadın:8.7~
Erkek:7.1~

Karagül
K:12.9~
E:7.6~

Kiraz Mevsimi
Kadın:9.1~
Erkek:5.6~

KVP
Kadın:7.8~
Erkek:8.9~

~ işareti küsürat demek yazmak istemedim diğer konuya heycan olsun :X

Bu rakamlara göre [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] hala çok iyi durumda :X

Reaksiyonun ortalaması da 4-5 reyting:)

Karadayı düşüş yaşasa da zirveyi bırakmıyor tebrik etmek lazım ama rakipleri ensesinde dengeler değişebilir ilerleyen haftalarda. :)

Reaksiyon totalde yükselmiş ama ab'de beklenen çıkışı yapamamış gibi önümüzdeki hafta inşallah. :A

Ah Neriman gidici maalesef yazık olacak Perran Kutman'a. :(

O Ses Türkiye iyi başlamış Star'da olsa farkla zirvede olurdu gibi. :X

Beni Böyle Sev ab'de 3 reyting alabilse güzel olacak.

Ve gelelim Ulan İstanbul'a.. Dizim totalde ve abc1'de 2. ab'de 3.olarak çok iyi gitmiş ki bence hak ettiği oranların altında alıyor. Yeni sezonda çöker diyenlere de cevabını veriyor.. Büyük tebrikler. :)

O Ses Türkiye A/B'de çok iyi gitmiş. Ben daha düşük başlar diye düşünüyordum. Zamanla daha da yükselir gibi.

Reaksiyon, Ulan İstanbul ve Karadayı çok iyi reytingler almaya devam ediyor.

Ah Neriman malesef tutmadı.

Beni Böyle Sev kendi ortalamasında reytinglerle devam ediyor.

[HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'ma helal olsun :oley: Ben dün akşam düşer diye korkarken özellikle AB'de ama 3 gruptada zirvede :X Geçen sene pazartesi bomboş diyenler bu seneki yoğunluğa rağmen hala [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'ya çamur atıyorlar :X

Bugun yarın forumda da açılacak olan 16-30 Eylül ortamalasını şimdiden ben söylim :X

[HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG]
20+
Kadın:8.7~
Erkek:7.1~

Karagül
K:12.9~
E:7.6~

Kiraz Mevsimi
Kadın:9.1~
Erkek:5.6~

KVP
Kadın:7.8~
Erkek:8.9~

~ işareti küsürat demek yazmak istemedim diğer konuya heycan olsun :X

Bu rakamlara göre [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] hala çok iyi durumda :X

Reaksiyonun ortalaması da 4-5 reyting:)
geçen sene o ses 10-12 alıyordu şimdi reaksiyon+ulan istanbul 10-12 alıyor çok doldu gün desene :A