Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

bu acaba elizabethin torunu falan mı 😀
Prens Henry, tam adıyla Harry Charles Albert David (d. 15 Eylül 1984)İngiliz kraliyet ailesi mensubu, Galler Prensi Prens Charles ve Diana Frances Spencer'nın oğlu. Britanya tahtı varislerinden biridir ve taht için dördüncü sıradadır.

images

vadinin bunu kanald de yapmasıda ayrı bir olay aydın doğan ın kanalında da olsa yolundan vazgeçmiyor
konjonktür degişti kadirim artık eski türkiye yok herkes güçlüden yana :))))) bazı şeyleri değiştirmek için çok çabaladılar ama baktılar millet yeter söz milletin deyince onlar da artık yelden yana oldular12 yıldır yel onların tam karşı istikametinden esiyor :)

@Master.1000 RA yı şener şen usta canlandırsa ne güzel olurdu deil mi . bence yurdışından oyuncu aramalarına gerek yok şener şen ustayı ikna etsinler on mumara olur :))))) çok mu hayal kurdum :D

Hakan Boyav Vadiden ayrilarak büyük bir hata yapti.. daha farkinda degildir belki.. "Beyaz Karanfil" dizisi ile nasil bir basari umut ediyor bilmiyorum.. bir kac haftadir esen Reaksiyon firtinasi bile gereken "reaksiyonunu" gösteremiyor.. TV'de bir "Kurtlar Vadisi" gercegi var.. ve bu yapim bitmedigi sürece baska bir yapimin gereken basariyi elde etmesi cok zor.. Kurtlar Vadisi'nin bitmesiyle, dagilacak olan "kemik" izleyici kitlesi.. diger yapimlara umut olur.. ama Vadi oldugu sürece bu izleyici baska bir yapima gereken ilgiyi vermeyecektir..

Abdülhey ve Kara'nin ölümü ile dizide ki tempo iyice yükselecektir..

Hakan Boyav Vadiden ayrilarak büyük bir hata yapti.. daha farkinda degildir belki.. "Beyaz Karanfil" dizisi ile nasil bir basari umut ediyor bilmiyorum.. bir kac haftadir esen Reaksiyon firtinasi bile gereken "reaksiyonunu" gösteremiyor.. TV'de bir "Kurtlar Vadisi" gercegi var.. ve bu yapim bitmedigi sürece baska bir yapimin gereken basariyi elde etmesi cok zor.. Kurtlar Vadisi'nin bitmesiyle, dagilacak olan "kemik" izleyici kitlesi.. diger yapimlara umut olur.. ama Vadi oldugu sürece bu izleyici baska bir yapima gereken ilgiyi vermeyecektir..

Abdülhey ve Kara'nin ölümü ile dizide ki tempo iyice yükselecektir..
aynen aga noktayı koymuşsun vadi bitmeden hiçkimse burdan kendine birşey beklemesin

Önümüzdeki Bölümlerde Raskoln de Ölecek...
Tilki Andrei Tarafından Öldürülecek...
@Çiğdem-
belliydi cnm çünkü andrei türkiyeye gelir gelmez o dönemkı rus baronu ibrahım ahıskalıyla düşman olmuşlardı şimdide rskolnla olması normal bence öldürsünde zaten 🙂🙂

kesinmi ozaman tilki andrei geliyormu vadiye 233.bölümde görebilicekmiyiz varmı yeni haber:Z:Z

belliydi cnm çünkü andrei türkiyeye gelir gelmez o dönemkı rus baronu ibrahım ahıskalıyla düşman olmuşlardı şimdide rskolnla olması normal bence öldürsünde zaten 🙂🙂

kesinmi ozaman tilki andrei geliyormu vadiye 233.bölümde görebilicekmiyiz varmı yeni haber:Z:Z
çiğdem kesin gelecek de ne zaman o meçhul benim anladığım en erken 3-4 bölüm sonra gelicek