Kurtlar Vadisi Pusu 232.Bölüm Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şimdi bu fragman mı yoksa benim yaptığım mı ? :D

Çok daha iyiler bence :)

Son düzenleme:
polat safiye öldüğü için ağlıyor olmasın :D aklıma geldi bi an :D İnşallah öyledir ya diziye en yakışmayan oyuncu gaye gürsel bence

Erhan konusunu iyice abarttılar artık.. Erhan Polat'ın eli ayağı gibi olması lazımken KGT bekçisi yapilmış.. yıllardır kol nakilini beklerken şimdide sahaya inmesini bekleriz artık.. Cahit'ler Akif'ler baş rol kadar aktif hale gelmişler.. Erhan halen ortada yok.. ayıp gerçekten.

Tapatalk 2

Cahit, Pusat, Akif, KGT, Siyah Sancak izliyoruz.. Bana göre Polat'tan sonra Erhan gelir.. ama maalesef o resim gittikçe kayboluyor..

Tapatalk 2

Erhan konusunu iyice abarttılar artık.. Erhan Polat'ın eli ayağı gibi olması lazımken KGT bekçisi yapilmış.. yıllardır kol nakilini beklerken şimdide sahaya inmesini bekleriz artık.. Cahit'ler Akif'ler baş rol kadar aktif hale gelmişler.. Erhan halen ortada yok.. ayıp gerçekten.

Tapatalk 2
aga söyleye söyleye dilimizde tüy bitti artık erhan bu senede dönmezse artık hiçbi zaman eskisi gibi olmaz
birde şu kuru sıkı işine ne diyosunuz agalar o kadar para harcadık hala silahlar kuru sıkı değil efekt @china_shangai @-KADİR- @34rcp44 @Master.1000

kaçakta bile kuru sıkı hep reaksiyonda kuru sıkı silahlar onur tan geldiğinden beri kuru sıkı olayı kalktı bu çok canımı sıkıyor

Akif karakteri bu sezon kesin yerine oturur dedim ama asıl bu sezon saçmalamaya başlanmış.. diziye dahil olduğu ilk sezon fazla abartilarak izleyiciye soğutular karakteri.. geçen sezon karakter kendine gelmişti.. bazı yerlerde yine saçmalıkları vardı ama ilk sezona göre iyidi.. bu sezonda da saçmalıklar tamamen sona erir dedim ama daha yeni başlıyormuş..

Tapatalk 2

Son düzenleme:
Akif karakteri bu sezon kesin yerine oturur dedim ama asıl bu sezon saçmalamaya başlanmış.. diziye dahil olduğu ilk sezon fazla abartilarak izleyiciye soğutular karakteri.. geçen sezon karakter kendine gelmişti.. bazı yerlerde yine saçmalıkları vardı ama ilk sezona göre iyidi.. bu sezonda da saçmalıklar tamamen sona esir dedim ama daha yeni başlıyormuş..

Tapatalk 2
harbiden aga ya onun sahneleri vadinin temposunu kalitesini herşeyini düşürüyor ali buhara gerçekten yetenekli bi oyuncu bunu tartışmam ama vadide olmadı olmaz ve o olduğu sürece senaristler illa ki ona bişeyler yazacaklar belli
bende senin gibi dedim bu sene figuran gibi olur heralde ama malesef öyle değil jenerikte erhanın önünde inanılcak gibi değil

aga söyleye söyleye dilimizde tüy bitti artık erhan bu senede dönmezse artık hiçbi zaman eskisi gibi olmaz
birde şu kuru sıkı işine ne diyosunuz agalar o kadar para harcadık hala silahlar kuru sıkı değil efekt @china_shangai @-KADİR- @34rcp44 @Master.1000

kaçakta bile kuru sıkı hep reaksiyonda kuru sıkı silahlar onur tan geldiğinden beri kuru sıkı olayı kalktı bu çok canımı sıkıyor

Kurtlar Vadisi bir zamanlar silahları ile gündemdeydi.. röportajlarda, haberlerde vs. hep sorulurdu.. Vadi'de ki silahlar gerçek mi diye.. Pusu'nun ilk bir kaç sezonuna bakın, aksiyon sahneler 'gerçek' denilenecek kalitede.. fakat son 2-3 sezondur kullanılan aşırı efektler ile gelinen nokta bu.

Tapatalk 2

aga ben sana ve diğer arkadaşlara en başından söylüyorum efektlerle olucak iş değil Onur tan beceriksiz diyoduk bu adamda da iş çıkmadı yada bunlar parayı gerçekten çok seviyo

Kurtlar Vadisi bir zamanlar silahları ile gündemdeydi.. röportajlarda, haberlerde vs. hep sorulurdu.. Vadi'de ki silahlar gerçek mi diye.. Pusu'nun ilk bir kaç sezonuna bakın, aksiyon sahneler 'gerçek' denilenecek kalitede.. fakat son 2-3 sezondur kullanılan aşırı efektler ile gelinen nokta bu.

Tapatalk 2
ya aga bu sene herşey tamamken niye kuru sıkıya dönülmedi anlamadım gitti az önce reaksiyonu izliyorum kusu sıkıyı o kadar özlemişim ki vadide olsa vallahi coşarız bak
serdar akar ismini duyunca kesin dedim kuru sıkı işine yine olmadı olmadı

aga ben sana ve diğer arkadaşlara en başından söylüyorum efektlerle olucak iş değil Onur tan beceriksiz diyoduk bu adamda da iş çıkmadı yada bunlar parayı gerçekten çok seviyo
yav aga mesele para falan değil görmüyon mu ne kadar para harcadıklarını adeta akıyo para su gibi dünyanın transferini yaptılar
kuru sıkı işinde başka bişey var ben çözemiyorum

Gaye Gürsel yüzünden boş yere 'Safiye' karakterini de öldürdüler.. ölmemiş bile olsa, izleyici 'ölsün' diyor artık.. Vadi bu konuda gereksiz bir şekilde büyük hata yaptı oyuncu seçiminde. Begüm Kütük olsaydı.. Karahanlı dönemini bize hatırlatırdı.. abi kardeş sıcaklığını daha iyi alırdık.. çok yakışıyordu Vadiye hemde Polat'ın kız kardeşi karakterine.. Gaye Gürsel diziye de Polat'a da çok uzak.

Tapatalk 2

Bide editlenmiş haline bakın (kendi yapımım) :)
aga inanki hangi vadi müziğini koyarsan koy daha güzel olur buraya bi istanbul mix veya gladio çok iyi yakışırdı otobanda fazla gitmemiş
aga eğer yapımı kolaysa istanbul mix yada gladio yu bi koysana

üstad bu müzikte ne bulmuş anlamadım anlayamıyorum

Şurdaki silah seslerine gibi olsa :D

yav aga vadi zaten en kralını yapıyordu silah konusunda başka bir diziye gerek yok bunların alayı vadiden görmüştür herşeyi ama biz şimdi kuru sıkıyı niye bıraktık onu bilmiyorum :D
eski vadide laz ziyanın adamlarıyla olan çatışma sahnesini izledin mi aç bi izle silah sesinden başka hiçbişey duyulmuyor kovanlar havada uçuşuyor inanılmaz bişey
yada 9.bölüm kgt ofisi baskını

aga inanki hangi vadi müziğini koyarsan koy daha güzel olur buraya bi istanbul mix veya gladio çok iyi yakışırdı otobanda fazla gitmemiş

yav aga vadi zaten en kralını yapıyordu silah konusunda başka bir diziye gerek yok bunların alayı vadiden görmüştür herşeyi ama biz şimdi kuru sıkıyı niye bıraktık onu bilmiyorum :D
eski vadide laz ziyanın adamlarıyla olan çatışma sahnesini izledin mi aç bi izle silah sesinden başka hiçbişey duyulmuyor kovanlar havada uçuşuyor inanılmaz bişey
Burda Osman Sınav var işte çatışma'nın içinde hissediyorum kendmi silah sesleri süper :D ölümde farketmez ulan ! gülüşe bak :D

Gaye Gürsel yüzünden boş yere 'Safiye' karakterini de öldürdüler.. ölmemiş bile olsa, izleyici 'ölsün' diyor artık.. Vadi bu konuda gereksiz bir şekilde büyük hata yaptı oyuncu seçiminde. Begüm Kütük olsaydı.. Karahanlı dönemini bize hatırlatırdı.. abi kardeş sıcaklığını daha iyi alırdık.. çok yakışıyordu Vadiye hemde Polat'ın kız kardeşi karakterine.. Gaye Gürsel diziye de Polat'a da çok uzak.

Tapatalk 2
sen ne diyon aga ya begüm kütük o kadar güzel oynuyordu ki polatın kardeşiydi her yönden çok yakışıyordu
onun sahneleri eski vadide ayrı bi zevk verirdi polatla olan konuşmaları bile başkaydı
gaye gürsel çok büyük bi hata oldu soğuk buz gibi karakter konuşması bile buz gibi polatla alakası yok
eskilerden hiçbir şeyi hatırlatmıyor bize sanki başka biri gibi
aslında yeniden kaybolsa ve begüm kütük bir gün geri dönse ben isterim şahsen
şuan ki safiye karakteri dizinin en gereksiz karakteridir İnşallah son verilirde hiç değilse polat biraz daha sinirlenir ortalığı toz eder :D

Burda Osman Sınav var işte çatışma'nın içinde hissediyorum kendmi silah sesleri süper :D ölümde farketmez ulan ! gülüşe bak :D
osman sınav faktörüde etkili ama biz zaten en iyisni yapmış bir diziyiz ötesi yok :D

tamam aga şimdi o geliyo :D

sen ne diyon aga ya begüm kütük o kadar güzel oynuyordu ki polatın kardeşiydi her yönden çok yakışıyordu
onun sahneleri eski vadide ayrı bi zevk verirdi polatla olan konuşmaları bile başkaydı
gaye gürsel çok büyük bi hata oldu soğuk buz gibi karakter konuşması bile buz gibi polatla alakası yok
eskilerden hiçbir şeyi hatırlatmıyor bize sanki başka biri gibi
aslında yeniden kaybolsa ve begüm kütük bir gün geri dönse ben isterim şahsen
şuan ki safiye karakteri dizinin en gereksiz karakteridir İnşallah son verilirde hiç değilse polat biraz daha sinirlenir ortalığı toz eder :D

osman sınav faktörüde etkili ama biz zaten en iyisni yapmış bir diziyiz ötesi yok :D

Begüm Kütük'ün yeniden gelme ihtimali varsa, kaybolması en iyisi olacaktır.. güzelim karaktere zarar verdi bari öldürmeden kaybolsun..

Tapatalk 2

Forum İstatistikleri

Konular
176,284
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato