22 - 28 Eylül 2014 Haftalık Dizi Reytingleri

Gelecek hafta Kurtlar Vadisi iki gurupta da Zirvede yer alacaktir..

Abc'yi unutuyorum her hafta. Listede sadece Ab ve total var bizim siteden alamıyorsun zaten diğer gruplarda her yerde yok o nedenle atlamışım.:)

Teşekkür ederim. Elimden geldiği kadar atlamamaya çalıştım.:Z
Forumdaki ABC1'de zaten medyatavadan alıyor :X Ordan yararlanabilirsin zaten üstte tarihleri kolayca seçebiliyorsun :)

[HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'ma ve KPA ve Medcezire KSS'ye kısaca Ay yapıma tebrikler :A
Bu arada Karagül cuma günü kadınlarda(20+) 14+ reyting almiş 😱

Forumdaki ABC1'de zaten medyatavadan alıyor :X Ordan yararlanabilirsin zaten üstte tarihleri kolayca seçebiliyorsun :)

[HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'ma ve KPA ve Medcezire KSS'ye kısaca Ay yapıma tebrikler :A
Bu arada Karagül cuma günü kadınlarda(20+) 14+ reyting almiş 😱

Teşekkürler yardımın için.:D Biraz araştırınca buldum zaten oradan alındığını.:D

Bende Kiraz Mevsimi Karagül ve Kocamın Ailesi ve O Hayat Benim'e kocaman tebikler yolluyorum.:A Kısaca Fox'a tebrikler.:Z

Iki Kategoridede ilk 5 e giren Dizileri tebrik ediyorum... Lakin reytingleri bu sezon gecen sezona oranla düsük basladi...

Eline sağlık lakin küçük ağa Totalde ise ilk 5'in dışında kaldı demişsin 4.sırada :D karagüle tebrikler fox zaten çok başarılı bu n favorisi foxdur 2.sırada şuan kanald ama en çok kanald den dizi izliyorum :D