Polat Şaşmaz
Favori Üye
Buna en acigindan karidan bosanma nedeni deniragalar necati şaşmaz şov devam ediyor artık tescilli türkiye güzelide vadide 🙂
not: bu güzel hanımefendiye inşallah yakışır bir kişi partner seçmişlerdir mundar etmeseler bari
![]()
Artık her perşembe akşamı "Kurtlar Vadisi - Pusu" ile Kanal D'de izleyici ile buluşacagım. İyi seyirler![]()
Abartma melunBu mu Leyloşun tırnağı olmaz
abi bende aynısını düşündüm acaba nagehan abla karışmıyor mu diziye diyeBuna en acigindan karidan bosanma nedeni denir))))
Allah nasip ederse burdayim sana canli canli reaksyonu anlatacamagalar dizide melek karekterini canlandırcakmış bakalım diziye hangi kanattan dahil olacak ?
@china_shangai abi burdamısın bu akşam 🙂
Melek dedin ya kanatlanip ucar artikagalar dizide melek karekterini canlandırcakmış bakalım diziye hangi kanattan dahil olacak ?
@china_shangai abi burdamısın bu akşam 🙂
abi senin için dinlerim sen anlat hele bir fragman çıksında malum geçen hafta izleyemedimAllah nasip ederse burdayim sana canli canli reaksyonu anlatacam))))) bu benim icin buyuk bir zevk🙂
La olm kim ne anlatiyon essek hosaftan ne anlar@Polat Şaşmaz aga leyla iyi hoşta açık söyliyim aralarında siklet farkı belirttiğim tescilli güzel haberin olsun![]()
bu abla ne iş yapacak acaba ister misin birde akif le sevgili falan olsunMelek dedin ya kanatlanip ucar artik
tipsiz ve capsizda vadide oynama gibi bir talih varken rol icabi da olsa turkiye guzeli de sevgilisi olur nede olsa arkasinda kapi gibi necati abisiiiii varbu abla ne iş yapacak acaba ister misin birde akif le sevgili falan olsun
şu fragman çıksada büyük operasyonu görsek
![]()
Ohhhhhhh sefam olsun melun 🙂 baska sayfalarda karadayiya giydirirsen basini da bela olur reaksyon varken karadayi gibi ask dizisi mi seyredilirmisFragman çıksında kalite görelim azcık
@-KADİR- bizim evde karadayı izlenecek yine bıkmadılar şu diziden
Onu bizim evdekilere anlat abi bıkmadıalr şu diziden karadayı peşimizi bırakmıyorOhhhhhhh sefam olsun melun 🙂 baska sayfalarda karadayiya giydirirsen basini da bela olur reaksyon varken karadayi gibi ask dizisi mi seyredilirmis)))))
Estaggurallah agam beni cok mahcup ediyorsunabi tecrübenle bizleri eziyosun yav süper süper
abi hani vadide seyfo halo gibi dayılar olur ya sende bizim dayımızsın akıl hocamız
yok aga sana değil ortaya yazdım
bizde öyleyiz aga ocak 2003 ten beri ŞAŞMAZ
hele şükürgalip in sahaya inme vakti geldi artık
Abi yapma Allah aşkına biz senden çok şey öğreniyoruz sen bizim abimizsinEstaggurallah agam beni cok mahcup ediyorsunakil yasta deil bastadir ben sizlerden cok sey ogreniyorum
Ne diyecegimi bilemedim sanaYav Allah aşkına bir Tombikime bakın
![]()
Bir de sözde Türkiye güzeline 😛
![]()
Allah hepinizden razi olsun iyi ki varsinizAbi yapma Allah aşkına biz senden çok şey öğreniyoruz sen bizim abimizsin![]()