Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

aga yüzde yüz haklısın mizah a ihtiyacımız var bu adam ilk bakışta bana o ışığı vermedi inşallah o beklediğimiz katkıyı sağlar
aga sağlam oyuncudur eğer komik diyaoglar yazılırsa güzel bi karakter oluşur bence :D

Yetenek Sizsiniz'i izleyin! Birazdan Vadi ile birey çıkacak.. Özgü Namal'ın reaksiyonunu merak ediyorum. Az önce tanıtım da tesadüfen gördüm. Geçen paylaştığım azeri bir çocuk katılmış.. sazı ile Vadinin efsane müziklerini çalacak.. yanı sıra Polat'ı andıran birisi geliyor..

@takas, @china_shangai, @-KADİR-, @Maskeli Fedai,@Polat Şaşmaz, @34rcp44

Tapatalk 2

Son düzenleme:
Vadi izleyicisi Özgü Namal Elif karakterini unutmadı.. Vadiden ayrılan birçok insanın olumsuz yorumlarını gördük.. sırf Özgü'nün ne tür bir reaksiyon vereceğini görmek için bekliyorum..

Tapatalk 2

vadi için tv8 i açtım İnşallah geçmemiştir ya

Bizde de yok nedense, online üzeri izledim.. şansıma da yayın gidip geldi.. özgü tam ne dedi bilmiyorum ama salon yıkıldı.. çocuk çok güzel çaldı ama..

Tapatalk 2
off ya aga kaçırdık desene :(
diğer dediğin nasıl bişey vadiyle ilgili bişey var mı yoksa değiştiriyorum

arkadaşlar fragman hazır ama pana film izin vermediği için yayınlayamıyoruz vadi bu hafta bomba bomba

Başka birşey yok @takas bende kapattım.. 🙂 bakalım internete bulursam paylaşırım.

Tapatalk 2
kaçırdık desene aga neyse bende değiştireyim
frekans değişikliğinde sonra tb8 gitti bende açmamıştım zaten bişey yok diye şimdi vadi vesilesiyle açmış oldum
aslında maçlarda var iyi oldu :D

aga o performansı bulursan mutlaka at çok süper çalıyodu o çocuk

işte fragman resmi sadece kaynağam ve bende :D
pYz0Bn.jpg

Merakla bekliyoruz.. Vadi bu sezon zaten bomba etki yaptı.. az önce Acun'nun programı Vadi ile sallandı.

Tapatalk 2
aga yetenek sizsinizi vadi çok kez sallamıştır karakterlerin taklitleri fazlasıyla yapıldı her defasında da stüdyo yıkılıyordu kesin bu kezde sallanmıştır

arkadaşlar fragman hazır ama pana film izin vermediği için yayınlayamıyoruz vadi bu hafta bomba bomba
:oley::oley:agaaaaa büyük bi merakla bekliyorum heycanla perşembenin gelmesini vadi bu hafta en süper bölümlerinden birini yaşatacak kara gidiyo yeniler geliyo aksiyon tavan olacak eminim

bu haftada maçlar var ama artık maçları önemsemiyorum vadi maçı ham yapar :D

aga yetenek sizsinizi vadi çok kez sallamıştır karakterlerin taklitleri fazlasıyla yapıldı her defasında da stüdyo yıkılıyordu kesin bu kezde sallanmıştır

Gözler Özgü'deydi zaten.. azeriler bizden çok seviyor Vadiyi.. bizim ülkede en çok izlenen ve sevilen bir filmin müziğini çalacağım ama ismini vermeyeceğim dedi.. Vadi bam başka birşey.. gerçekten.

Tapatalk 2