aga sağlam oyuncudur eğer komik diyaoglar yazılırsa güzel bi karakter oluşur benceaga yüzde yüz haklısın mizah a ihtiyacımız var bu adam ilk bakışta bana o ışığı vermedi inşallah o beklediğimiz katkıyı sağlar
aga sağlam oyuncudur eğer komik diyaoglar yazılırsa güzel bi karakter oluşur benceaga yüzde yüz haklısın mizah a ihtiyacımız var bu adam ilk bakışta bana o ışığı vermedi inşallah o beklediğimiz katkıyı sağlar
bilmiyorum aga iyi oyuncu ama sanki daha sert bir karektere uygun gibi ama ön yargılı olmamak lazım bakalım nasıl olacak 🙂aga sağlam oyuncudur eğer komik diyaoglar yazılırsa güzel bi karakter oluşur bence![]()
Eksik kalirsin cok uzuldumKuzenlerdeyim aga ya izleyemicem
yav bizde yok
vay arkadaş ya tv8 ler kapalı bizde![]()
off ya aga kaçırdık deseneBizde de yok nedense, online üzeri izledim.. şansıma da yayın gidip geldi.. özgü tam ne dedi bilmiyorum ama salon yıkıldı.. çocuk çok güzel çaldı ama..
Tapatalk 2
vadi için tv8 i açtım İnşallah geçmemiştir ya
off ya aga kaçırdık desene
diğer dediğin nasıl bişey vadiyle ilgili bişey var mı yoksa değiştiriyorum
arkadaşlar fragman hazır ama pana film izin vermediği için yayınlayamıyoruz vadi bu hafta bomba bomba
kaçırdık desene aga neyse bende değiştireyim
aga yetenek sizsinizi vadi çok kez sallamıştır karakterlerin taklitleri fazlasıyla yapıldı her defasında da stüdyo yıkılıyordu kesin bu kezde sallanmıştırMerakla bekliyoruz.. Vadi bu sezon zaten bomba etki yaptı.. az önce Acun'nun programı Vadi ile sallandı.
Tapatalk 2
arkadaşlar fragman hazır ama pana film izin vermediği için yayınlayamıyoruz vadi bu hafta bomba bomba
aga yetenek sizsinizi vadi çok kez sallamıştır karakterlerin taklitleri fazlasıyla yapıldı her defasında da stüdyo yıkılıyordu kesin bu kezde sallanmıştır