En Çok Reklam Alan Diziler

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,379
Puanı
1,060
thumbnail_1411896573.jpg

En çok reklam alan diziler açıklandı ve listede Kanal D dizilerinin ağırlıkta olması dikkat çekti.

Yazın başlayan ve ilgiyle izlenen Ulan İstanbul en çok reklam alan dizi konumunda.

Aynı gün yayınlanan Karadayı ise gün 1.si olmasına rağmen reklam alma sıralamasında listenin gerilerinde kaldı.
Cuma akşamlarının zirve yarışında yer alan Karagül ve Medcezir listede yer almazken reytinglerde geride kalan Diğer Yarım reklam sıralamasında listenin ilk onunda.

Yıllardır ekranlarda olan Kurtlar Vadisi Pusun ise daha önce zor girdiği listenin üst sıralarına Kanal D'ye geçtikten sonra yükseldi.

Ulan İstanbul132
Küçük Ağa130
Kurtlar Vadisi Pusu129
Arka Sokaklar128
Benim Adım Gültepe119
Kara Para Aşk119
Karadayı114
Diğer Yarım114
Kaçak106
O Hayat benim99

Son düzenleme:
Gültepe çok iyi reklam alıyormuş. Boş yere reklam yapmadı o akdar ama Hicran yok listede şaşırttı. Tabi Medcezir'inde olmayışı ilginç. Tüm reklamı ender getiriyordu galiba.:F

Listeye inanmiyorum .Karadayida nerdeyse reklam arasi dizi izliyoruz .En cok reklam bu dizide

Çok reklam alması önemli değil ne kadar para alıyor reklamlar'dan o önemli

Vadi'nin hala Kanal D'de oolduğunu garipsiyorum. Sanki değilmiş gibi duruyor hala.:F

Karadayı'nın malubiyetini bu şekilde çıkarmazsan sevinirim.:A Konuya zarar veriyorsun.:pala:
Hay senin konuna ben neyse :D Karadayı'nın mağlubiyeti derken reklam fazla almka önemli değil ne kadar veriliyor reklam başı para o önemli

Hay senin konuna ben neyse :D Karadayı'nın mağlubiyeti derken reklam fazla almka önemli değil ne kadar veriliyor reklam başı para o önemli

Karadayı beleşe yayınlıyordur bence.:F Ulan İstanbul o konudada bence açık ara su götürür.:D

Ben hemen benimsedim valla. :A

Farkediliyor ama eski reklam konularına bakıyorum Vadi 50 reklam alıyormuş şimdi 120 reklam.😱

Dedim size reklam çok veriyor Kanal D bu reklamı azaltmaları lazım :)

Yeni bölümde 120 bencede çokmuş.:D

Karadayı beleşe yayınlıyordur bence.:F Ulan İstanbul o konudada bence açık ara su götürür.:D

Farkediliyor ama eski reklam konularına bakıyorum Vadi 50 reklam alıyormuş şimdi 120 reklam.😱

Fark-ı Kanal D o da işte. :A

Kanal D sağolsun böyle yaparak reytingimizi düşürüyor :T:

Senin yaşadığın kafayı bende yaşamak istiyorum :D Karadayı bu diziler için'de birtek reklam gelirin'de Vadiy'le yarışır diğerleri fos :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy