Kanal D Benim Adım Gültepe - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Meziyet çok fena yaw.😱 Kendi kendine kurup duruyor.

Ama cefasını çemiş kadıncaz. Hem üzüp hem sinirlendiriyor bu Meziyet beni.:(

Bu dizi Selen Öztürk'ün ustalık eseri olmuş resmen. Çok başarılı. Ekin Ko.'ta o kötü intibayı sildi bende.:ok: Dizinin en büyük başarıları bence.

Dizide şöyle bir sıkıntı var dizi hayatında zaman geçmiyor. 2. bölümden beri geçen gün sayısı en fazla dört.Böyle bir saçmalık kolay kolay bulunmaz.:F

Bu arada 1 dakika önce evden Halil'i yolayan Gülümser 1 dakika sonra eve gelen oğlu Gülali'yi görünce telaşa vermedi. Buda başka bir ayrıntı.😱

Dizide hikayesi en iyi işlenen şüphesiz Yancının abşisi oldu. Bundan sonra ağır psikopat olursa demeyin keyfimixe.:Z

Son düzenleme:
Seyfi'nin babasının atarı muhteşemdi. Patronun benim dedi kalbimden vurdu.:D

ÖLmüş laa Fevzi'nin baba.😱 Keşke gösterselerdi dejarj olurduk.:Z

Son düzenleme:
Harry Potter kafaya bak sen.😱 Seyfi'yi örnek almış anlaşılan.:F

Meziyet yaa.:bhr: İyilik eden iyilik buldu.Suna'ya ayar oluyorum cidden. Nazlı ve Meziyet tarafındanım.:A

Suna'da full kötü değil. Onu kimse anlamıyor ama anlaşılacak bir şey değil. Hala aynı gündeyiz bu arada bölüm bitmk üzere.:F

Nazlı bir harikasın dostum.:F Kız şımarıklığı fena beceriyor.:F

Şu senaryodaki düzensizlik çok göze batmıyormu.

Basri Reis ile Reşat'ın konuştuğu sahne acayip kaliteliydi. Güzel yazılmış.

O Gülümser'i gördüğü sahnede Abi arabanın önüne çıksaydı var yaa efsane olurdu ama çok yavaş ilerliyor senaryo.

Bu bölüm şarkı çalınmadı hemde bölüm daha uzun oolmasına rağmen.:F

Son düzenleme:
Nazlı & meziyet.:Z

Fevzi yine sarılacak birini buldu.:F

Fuat hocanın duasına birde benden Amin gelsin.:bhr:

Ve Gülümser'in ipi çekilir.

Son düzenleme:
Gülümser ve Meziyet ağırlıklı bir bölümdü ama ayrıntısı vardı biraz zaten genel hikayeyi biliyorduj az çok biraz ayrıntıya girince konu yavaşlatılmış ve biraz sıkmış halkı.

Neyse 10 bölüm sürecek gibi zaten bu reytinglerle devam edelim.