Meryem Uzerli'nin Dizisine Ödüllü Senarist!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1403285537.jpg

Muhteşem Yüzyıl'da Hürrem Sultan karakteriyle gönüllere taht kuran Meryem Uzerli, hatırlanacağı üzere Arap MBC yayıncılık şirketinin Türkiye Temsilcisi 03 Prodüksiyon’la 2015’te Star TV’de ekrana gelecek dizi projesi üstünde anlaşmıştı.​

O dizinin senaryosu ise daha önce Büyük Yalan, Şöhret ve Ömre Bedel başta olmak üzere bir çok diziyi kaleme alan, ayrıca geçtiğimiz yıl yönetmenliğini yaptığı ilk filmi ‘Köksüz’le de İstanbul Film Festivali’nde ‘En İyi İlk Film Ödülü’nü kazanan Deniz Akçay'a emanet.

Araplar’ın çok sevdiği Boğaz başta olmak üzere İstanbul’un tarihi ve turistik güzelliklerinin geniş yer tutacacağı diziden Akçay, bölüm başı 30 bin lira kazanacak.​

muhteşem yüzyıl bir ölçü değildi bence ayolll o dizi sadece meryem için izlenmiş gibi haberler yapılıyor bir karakter sıralaamsı yapsalar meryemi ilk 5 sıraya yazmaz muhteşem yüzyıl fanları ben buna eminim yanı oyüzden meryem tek başına dizi kaldırabilciek bir oyuncu değil ilk sezonu göremezler bence 🙂🙂🙂

Aha senarist patlak verdi bile. Ömre Bedel'i biraz izledim ama çok entrikalıydı. Yakışır belki ama bilemedim.

2.si şurda 5-6 ay kalmış senarist yeni belli olmuş. Bir dizi için en az 1 yıl hazılrık yapılmalı bence. Genel hikaye belllidir ama umutsuz vaka oalcak gibi.

Senarist seçimi oldukça iyi, ama bana da tutmayacak gibi geliyor. Meryem Uzerli için tutmalı. Hadi hayırlısı... :)

Geçmiş olsunsun basta @xemrexxx te)))
bu işler belli olmaz panpa :X

muhteşem yüzyıl bir ölçü değildi bence ayolll o dizi sadece meryem için izlenmiş gibi haberler yapılıyor bir karakter sıralaamsı yapsalar meryemi ilk 5 sıraya yazmaz muhteşem yüzyıl fanları ben buna eminim yanı oyüzden meryem tek başına dizi kaldırabilciek bir oyuncu değil ilk sezonu göremezler bence 🙂🙂🙂
ttabi ilk 5e giremez meryem dizinin sıfır noktasında en önemli kişisi .ss