27 Eylül 2014 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Güllerin Savaşı bütün gruplarda artarak kanalını sevindirmiş.
Kiraz Mevsimi diziside gayet iyi durumda.
Sil Baştan' da aynı seviyede gitmiş.

Kiraz mevsimi hic geçmeyecek gibi)) dün ergenlerin hoşuna gidecek sahneler boldu. Demek diziyi tamamen ergenler izliyor)) yoksa reyting düşerdi

Bugünün saraylısında @xemrexxx nin dört gözle beklediği hatice aslan boy gösterdi reyting düşüşünü anlamissinizdir)))) dizi o kadar sacmaki gecen sene kimsesi olmadığı için adnan beyi evinde tutan kizin halası peydah oldu))) gecen senedr dedim senarist o kadar harcadı ki diziyi bu saaten sonra kurtarmak imkânsız ATV kertrnkeleyi koyar sanırım

Güllerin Savaşı; Ab ve Abc1'de çok iyi sonuçlar almış ve geçen haftaya göre büyük yükseliş yaşayarak 6 almış, tebrikler. Eğer Kanal D dizinin saati ve günüyle oynarsa hayatının hatasını yapar. Hem yeni diziyi hem GS'yi kaybeder.

Kiraz Mevsimi; Dün oldukça ilgi çekici bir bölümdü. Öykü ve Ayaz aşkı başladı bu da demek oluyor ki izleyici kaybedecek ilerleyen bölümlerde. Dünkü bölüm için; Total'de harika gitmiş ama AB ve ABC'de ideal oranlar almış diyebiliriz.

Sil Baştan; Bence dizi Star Tv'nin en zayıf halkasıydı ama reytingleri hiç fena değil. Geçen hafta ilk bölüm çok sıkıcıydı fakat izlediğim kadarıyla bu bölüm sıkıcı değildi. Totalde 0,14 kadar düşse de, AB ve ABC'de 0,20'den fazla yükseliş yaşamış, yani yerinde saymış diyebiliriz. Gelecek hafta 0,5-1 arası artış bekliyorum.

Bugünün Saraylısı; Geçen yıl zevkle izlediğim bir diziydi. Ama senaryodaki sıkıntılar, dizideki değişimler olumsuz etkiledi diziyi ve bu sezon benim de açıkcası izleyesim gelmiyor, bu düşüş sürpriz değil.

kiraz mevsimi gelince fh göçmüş
kiraz mevsimi iyi gidiyor ama senaryo uzun süre dayanmaz bence

Kiraz Mevsimi çok iyi gitmiş. :Z Dizide dün aşk başladı haftaya 9 reyting alır diye düşünüyorum. :A Çok iyi gidiyor dizi.

Güllerin Savaşı da başarılı gidiyor. Özellikle ABC1'de. 6 reyting almış, tebrikler. Dün akşamki bölümü yarım yamalak izledim şimdi tekrarına bakıyordum. :D Kanal D dizinin günü ve saatiyle oynamaz umarım.

Fatih Harbiye ve Bugünün Saraylısı bu sezon yeni rakiplerine direnemiyor. İki dizide de senaryoda öyle şeyler yapıldı ki izleyici çok sıkıldı ve bıraktı haklı olarak.

Yetenek Sizsiniz iyi gitmiş ama bu oranları geçemez artık. :A

Sil Baştan ilk bölüme göre iyi bir bölümle ekrandaydı. Bu hafta da iyi gitmiş ama alacağı en fazla 4 reyting olur bence. :D

Hayat Yokuşu çok kötü başlamış. TRT 1 ne kadar dayanacak bilinmez.

Ali Biçim Show, Kiraz Mevsimi'nden sonra yayınlanıp Kiraz Mevsimi oyuncularını konuk etmesine rağmen çok çok kötü gitmiş. Programın sonu yakındır. :)

Yalnız kimse bahsetmemiş de dün Star çok iyi gitmiş gerçekten. Star Ana Haber, Starlife beklentilerin bayağı üstündeler :)

Bomboş bir gün daha vallahi izleyecek hiçbişey bulamıyorum ya
tv yi 10 da açıyorum beyaz tv de bihaber biye bir mizah programı var süper :D sonrada beyaz futbol başlıyo zaten onları izliyorum

aslında beyaz karanfil bu günü süpürebilir ama haftasonu olacak dizi değil o yüzden cuma olacaktır

kiraz mevsimi çok iyi oranlar almaya devam edyor toteli özelikle çok iyi şimdi toteli küçümseyenler oluyor ama unutmayalım bence bu yıl totelde yüksek reyting almak çok zor ama kiraz mevsimi bu zorluğu hiç yaşamıyor büyük tebrikler 😉😉😉

sil baştan ayy olmamış yanı 1-2 haftaya 2 reytinge düşerler ünlülerin gerçek yaşamını dizi yapmayı zaten denemişti star tv bende özledim adlı diziyle leyla mecnun ekibiyle denemişlerdi ama olmadı buda olmayacak bence 😵😵😵
gülelrin savaşı star ve atv kanallarında olsaydı bu reytinglerle birkaç sezon giderdi ama kanal d bu oranlarla uzun ömürlü tutmaz bu diziyi yakında biticektir bence 🙂🙂🙂

kiraz mevsimi çok iyi oranlar almaya devam edyor toteli özelikle çok iyi şimdi toteli küçümseyenler oluyor ama unutmayalım bence bu yıl totelde yüksek reyting almak çok zor ama kiraz mevsimi bu zorluğu hiç yaşamıyor büyük tebrikler 😉😉😉

sil baştan ayy olmamış yanı 1-2 haftaya 2 reytinge düşerler ünlülerin gerçek yaşamını dizi yapmayı zaten denemişti star tv bende özledim adlı diziyle leyla mecnun ekibiyle denemişlerdi ama olmadı buda olmayacak bence 😵😵😵

benim adım gültepe star ve atv kanallarında olsaydı bu reytinglerle birkaç sezon giderdi ama kanal d bu oranlarla uzun ömürlü tutmaz bu diziyi yakında biticektir bence 🙂🙂🙂
Benim Adım Gültepe değil Güllerin savaşı :D

Kiraz Mevsimi için her hafta düşecek deniyor. :F Aksine bölümler dahada iyileşiyor haftaya 9 bekliyorum.

Kiraz Mevsimi çok iyi gitmiş. Aslında dizide oyunculuklar iyi olmadığı için Totalde daha yüksek. :D Ama dünkü bölümü pek seyredemedim, başını izledim feciydi, @beyazsoy haklıydı çok ergence sahneleri vardı. Hatta bizde misafirler vardı utancımdan yerin dibine girdim ergen sahnelerinde. Gören de her bölüm böyle sanır. Kardeşi yerine süpürgeyi falan sevmesi oldukça saçmaydı gerçekten. Umarım sona kadar böyle devam etmemiştir.

Güllerin Savaşı çok iyi gitmiş bravo. Dizi Çarşambaya alınsa A/B`de zirveyi alırdı, Totalde de 5 alırdı gerçekten. Bu zorlu günde de iyi iş çıkarıyor, zirve ortağı oldu. Böyle giderse Kanal D dokunmaz.