BesaleT
Süper Emekli
Senin Bugünün Saraylısı totoş olmuş sen izlemedin mi yoksa )))kiraz mevsimi gelince fh göçmüş
kiraz mevsimi iyi gidiyor ama senaryo uzun süre dayanmaz bence
@*YıldırıM* ve senden başka kimse bahsetmez ki zaten.Yalnız kimse bahsetmemiş de dün Star çok iyi gitmiş gerçekten. Star Ana Haber, Starlife beklentilerin bayağı üstündeler
Sen diyince fark ettim ben de Star Ana Haber totalde, Starlife ab'de iyi gitmiş cidden.Melun Kanal D'ciler tabi görmezden gelir
Benim Adım Gültepe değil Güllerin savaşıkiraz mevsimi çok iyi oranlar almaya devam edyor toteli özelikle çok iyi şimdi toteli küçümseyenler oluyor ama unutmayalım bence bu yıl totelde yüksek reyting almak çok zor ama kiraz mevsimi bu zorluğu hiç yaşamıyor büyük tebrikler 😉😉😉
sil baştan ayy olmamış yanı 1-2 haftaya 2 reytinge düşerler ünlülerin gerçek yaşamını dizi yapmayı zaten denemişti star tv bende özledim adlı diziyle leyla mecnun ekibiyle denemişlerdi ama olmadı buda olmayacak bence 😵😵😵
benim adım gültepe star ve atv kanallarında olsaydı bu reytinglerle birkaç sezon giderdi ama kanal d bu oranlarla uzun ömürlü tutmaz bu diziyi yakında biticektir bence 🙂🙂🙂
karıştırıyorum hep bu 2 diziyi ben düzeltirimBenim Adım Gültepe değil Güllerin savaşı
Normal Kanal D nin dizilerinin ismi hep benzer oluyorkarıştırıyorum hep bu 2 diziyi ben düzeltirim
gütepe ve gülelrin savası olunca karıştırıyorum abzen işteee güllerin savası dye okumus gültepe yazmısım konuyaNormal Kanal D nin dizilerinin ismi hep benzer oluyor