Muhteşem Bir Rekor Daha

hangi adam lo adı ne :F ahmet ziyalar 230 bin dedi :F

arap face sayfası 2 aylık :))) dediği rakam sallama açık şekilde belli :))) adamalrın bölüm başı reklam geliri 240 bin doalr falan 200 bin dolara dizi alacaklar:F

ayrıca karadayıyı yayınlayan kanal demiş.ss bölüm başısı 4500euro :A
Yav 230 olsun, 500'e nereye satıldı. :)

hangi adam lo adı ne :F ahmet ziyalar 230 bin dedi :F

arap face sayfası 2 aylık :))) dediği rakam sallama açık şekilde belli :))) adamalrın bölüm başı reklam geliri 240 bin doalr falan 200 bin dolara dizi alacaklar:F

ayrıca karadayıyı yayınlayan kanal demiş.ss bölüm başısı 4500euro :A
Tamam link mink istemiyorum dediği sayfanın görüntüsü at :F Boş gebeşten sallama :)

MY toplamda 500 bine satılmış 58 ülke :X Tamam ozaman işte makul fiyat budur:F [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] tek başina 76 bölümle toplamda 320 bin ediyor :F:F

Tamam bekliyorum tazeymiş imlere almiştirsin :F
nereden neyi hesapladın :F bir bölümü my nin 500 bin doalrı geçti :F

MY toplamda 500 bine satılmış 58 ülke :X Tamam ozaman işte makul fiyat budur:F [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] tek başina 76 bölümle toplamda 320 bin ediyor :F:F

Tamam bekliyorum tazeymiş imlere almiştirsin :F
Yav bir bölümü mü 500 bin dolar, yoksa 58 ülkeye satışımı 500 bin dolar hangsi kafam karıştı. (b)

1 bölümü 500 bin dolarsa ispatı nerde? :)

ne var bunda diziler 100 bin dolara satılmıyor :) binbir gece bile 2000-4000 dolara satılıyor çoğu yere bölüm başısı

O zaman MY'nin totalini söyleyip, milletin zihnini bulandırma:) Makul fiyat bunlardır.

Sen CNBC-e'nin G.o.T'u bölüm başı olarak 100bin dolara yada daha fazlasına aldiğini duydun mu?

Kara Para Aşk'ı da kim satıyor belli değil arkadaş.:F

@Forumdash Hacı burda MY'yi satan bu değil galiba, bulmuştur falan yazıyor sallıyor gibi.:)
Roportajını attiğin adam satıyor :X

@Forumdash Hacı burda MY'yi satan bu değil galiba, bulmuştur falan yazıyor sallıyor gibi.:)
niye sallasın adam hadi diziyi satan olsa sallar şişirir adamın dizi ile alakası yok :F

O zaman MY'nin totalini söyleyip, milletin zihnini bulandırma:) Makul fiyat bunlardır.

Sen CNBC-e'nin G.o.T'u bölüm başı olarak 100bin dolara yada daha fazlasına aldiğini duydun mu?

Roportajını attiğin adam satıyor :X
totalde en pahalıya satılan dizi ben bunu söylüyorum :) tek bölüm ücreti de intikamdan sonra 2. :) olanı söylüyorum itiraz geliyor her yerden :F

Yok my'yi satan değil, ama dizi satan adam'mış:X piyasaya hakimdir sonuçta:)

niye sallasın adam hadi diziyi satan olsa sallar şişirir adamın dizi ile alakası yok :F

totalde en pahalıya satılan dizi ben bunu söylüyorum :) tek bölüm ücreti de intikamdan sonra 2. :) olanı söylüyorum itiraz geliyor her yerden :F
İntikamın da bölüm başı kaç demiştin? 240 bin mi? O da ucuk rakam. Bence sezonluk toptan aliş yapıyorlardir :X 240 bin'e gider dizi çeker adam :F

Yok my'yi satan değil, ama dizi satan adam'mış:X piyasaya hakimdir sonuçta:)

İntikamın da bölüm başı kaç demiştin? 240 bin mi? O da ucuk rakam. Bence sezonluk toptan aliş yapıyorlardir :X 240 bin'e gider dizi çeker adam :F
niye uçuk olsun :F kss bile 170 bin dolarken bölüm başı :F

ayrıca araplarda para gani görmedin mi my nin çakması dizinin 30 bölümü için 65 milyon mu 55 milyon dolar mı ne harcadılar :F

niye uçuk olsun :F kss bile 170 bin dolarken bölüm başı :F

ayrıca araplarda para gani görmedin mi my nin çakması dizinin 30 bölümü için 65 milyon mu 55 milyon dolar mı ne harcadılar :F
Hadi 60 milyon de hesap yapması kolay olsun :X Bizim ekonomi araplar kadar olmasa da bizim sıradan dizilerimizde zaten 500bin-1milyon arası çekilmiyormu?

kss 170 bin'se bölüm başi kaç ülkeye satildi? Totalde kaç ediyor :A

Hadi 60 milyon de hesap yapması kolay olsun :X Bizim ekonomi araplar kadar olmasa da bizim sıradan dizilerimizde zaten 500bin-1milyon arası çekilmiyormu?

kss 170 bin'se bölüm başi kaç ülkeye satildi? Totalde kaç ediyor :A
totalini bilmem mbc te 170 bine kakalamışalr :F lö haberini açtık ya desperate housewives 10 bin doalra satılmış uek 100 bine ; intikam 230 bine saılmış revenge 5000 e tabi araplara :)