- Reaksiyon puanı
- 65,189
- Puanı
- 1,060
Kaynak gösteremem şimdi açıklamalarından bir haber daha yapıyorum.ne zaman demişgörmedim ben
ayrıca şu an 200 bin doalra satılıyordur![]()
Kaynak gösteremem şimdi açıklamalarından bir haber daha yapıyorum.ne zaman demişgörmedim ben
ayrıca şu an 200 bin doalra satılıyordur![]()
ne haberi loKaynak gösteremem şimdi açıklamalarından bir haber daha yapıyorum.![]()
Kara Para Aşk'ı kendi satacakmış çok talipleri varmış. Rekor fiyata satacağını açıkladı fiyat şimdilik belli değil.ne haberi lokpa ,ntikama yakın bir rakama satılacak demişti intikam 230 binsw senin dediğin 200 bin kpa dır
![]()
Hadi ya o kadar iyise niye 9- 9.5 alıyormy olması imkansız 3 te 1 i olsa yeter![]()
rekor kıracağını sanmıyorumKara Para Aşk'ı kendi satacakmış çok talipleri varmış. Rekor fiyata satacağını açıkladı fiyat şimdilik belli değil.![]()
300 milyon izleyicili bir dizi 1-2 milyon fazla ya da az izlense bişi olmazHadi ya o kadar iyise niye 9- 9.5 alıyor
Bi kere KARAGÜL daha yüksek oranlar alıyor(12-13 ten aşağı almıyor) buna ne diyeceksin merak ediyorum 🙄
rekor kıracağını sanmıyorumintikama yakın bir rakamdı en son
ayrıca kpa yı sattı ya la yunanistanda başladı ilk sezon bitti; ortadoğuda yarın başlıyor, pakistanda birkaç haftaya başlıyor
300 milyon izleyicili bir dizi 1-2 milyon fazla ya da az izlense bişi olmaz![]()
Boş ver yabancı ülkeleri Türkiye deki izlenmesine bak 🙂
Ama KARAGÜL ile karşılaştırıyorsun ya reytingleri o bakımdan 😉my dünya dizisi @MelankoliK))) sıradan değil ki sadece türkiyeye bakayım
karagül daha kaç bölümlük dizi bakalım my gibi 139 bölüm sürebilecek miBoş ver yabancı ülkeleri Türkiye deki izlenmeye bak 🙂
Ama KARAGÜL ile karşılaştırıyorsun ya reytingleri o bakımdan 😉
Gendal Agaya kalsa 10 yıl sürsün diyor . Daha dur bakalım AVŞAR film bu lale devrini 4 yıl sürdürdüyse ee bunu 10 yıl sürdürür yeter zaten 10 yılkaragül daha kaç bölümlük dizi bakalım my gibi 139 bölüm sürebilecek mi)))
lale devri 20-85. bölümler arası iyiydi ilk 20 bölüm ve 85 ten 130 küsüre ka 4 reyting civarı ve altıGendal Agaya kalsa 10 yıl sürsün diyor . Daha dur bakalım AVŞAR film bu lale devrini 4 yıl sürdürdüyse ee bunu 10 yıl sürdürür yeter zaten 10 yıl![]()
ee KARAGÜL NEREDEYSE 4 katı reyting alıyorlale devri 20-85. bölümler arası iyiydi ilk 20 bölüm ve 85 ten 130 küsüre ka 4 reyting civarı ve altı![]()
sonu benzemesişnee KARAGÜL NEREDEYSE 4 katı reyting alıyorlALE devrine bakmadım Serenay cadısının dizisiydi dimi
ee KARAGÜL NEREDEYSE 4 katı reyting alıyorlALE devrine bakmadım Serenay cadısının dizisiydi dimi
Benzemez benzemez sen rahat ol !sonu benzemesişn))