Hanks, Spielberg, Coenler Aynı Filmde

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060
thumbnail_1400680339.jpg

Henüz proje aşamasında olan, ismi bile kesinleşmeyen film, yapımda geçen isimlerle bir çok sinemaseveri heyecanlandıracak cinsten. Steven Spielberg'ün yöneteceği, Coen kardeşlerin senaryosunu yazacağı ve 2 Oscar ödüllü Tom Hanks'ın başrolü oynayacağı filmin konusu gerçek bir hikayeden uyarlanacak.

Filmde, 1960 senesinde gerçekleşen ajan uçak davasında pilot Gary Powers’ın ülkeye verilmesi için çaba haracayan bir Amerikalı avukat olan James Donavan'ın hikayesi işlenecek.

Uyarlama film ve Tom Hanks.Başarılı olacaktır.Lincoln'ün yönetmenine güveniyoruz.İyi iş çıkar.:D

Kilitlenmez, yeni bilgi var. :D Neden bu kadar meraklısın konumu kilitletmeye. :T:
Meraktan değil, ayrıca emek vermişsin kilitlenmesi hoş olmaz. :D Ama benim bunu yapma sebebim geçen sene ben foruma yeni yeni girmeye başladığım zamanlar sen önceden açılmış konuları deşifre edip, "önceden açılmıştı" deyip yeni açılan konuları kilitletiyordun ve bundan da zevk duyuyordun. Bir kere de ben deneyeyim dedim nasıl bir duyguymuş diye. :D

Meraktan değil, ayrıca emek vermişsin kilitlenmesi hoş olmaz. :D Ama benim bunu yapma sebebim geçen sene ben foruma yeni yeni girmeye başladığım zamanlar sen önceden açılmış konuları deşifre edip, "önceden açılmıştı" deyip yeni açılan konuları kilitletiyordun ve bundan da zevk duyuyordun. Bir kere de ben deneyeyim dedim nasıl bir duyguymuş diye. :D

Allah Allah öyle mi yapıyormuşum? :D Zevk duyma değil de, başka sebeplerim vardır onun altında. :D

Neyse amacına ulaşamadın. :A

Demirini, gümüşünü, altınını verelim evde kendileri yapsınlar Oscarı, boşa tören olmasın bir ton masraf.:)

Spielberg ve Hanks'i biliyorduk da bir de Coen'lerin katılması süper oldu. Şimdiden ödüllerde iddialı olması kesinleşti diyebiliriz ama bazen çok fazla çok iyi ismin bir arada olmasından hayal kırıklığı işler de çıkabiliyor. Bu inşallah onlardan olmaz. :)

Film büyük ihtimalle Spielberg'ün bir sonraki işi olacakmış. Bence 2016'da çıkar. :)

Filmle ilgili birkaç konu var hangisine yazmak daha doğru bilemedim ama buraya yazalım hadi. :)

Ayrı konu açmaya gerek yok herhalde filmin adı belli olmuş: St. James Place

Çıkış tarihi daha önceden belli olmuştu (bkz: https://fav10.net/forum/threads/spielbergün-İki-yeni-filminin-Çıkış-tarihleri-belli-oldu.223889/) buraya da yazayım Ekim 2015'te çıkacak.

Büyük ihtimalle gelecek sezon Oscar yarışında adını sıkça duyacağımız bir yapım olacak.

Bu arada Tom Hanks'in gelecek sene yer alacağı tam dört film var: St. James Place, Hologram of the King, Inferno ve Ithaca. (Ithaca'da cameo yapıp çok az gözükecek ama yine de saymak lazım. :))

@berkann @gundix123 @destere @sürgünüm @sokak sanati

Filmle ilgili birkaç konu var hangisine yazmak daha doğru bilemedim ama buraya yazalım hadi. :)

Ayrı konu açmaya gerek yok herhalde filmin adı belli olmuş: St. James Place

Çıkış tarihi daha önceden belli olmuştu (bkz: https://fav10.net/forum/threads/spielbergün-İki-yeni-filminin-Çıkış-tarihleri-belli-oldu.223889/) buraya da yazayım Ekim 2015'te çıkacak.

Büyük ihtimalle gelecek sezon Oscar yarışında adını sıkça duyacağımız bir yapım olacak.

Bu arada Tom Hanks'in gelecek sene yer alacağı tam dört film var: St. James Place, Hologram of the King, Inferno ve Ithaca. (Ithaca'da cameo yapıp çok az gözükecek ama yine de saymak lazım. :))

@berkann @gundix123 @destere @sürgünüm @sokak sanati
Artık bir Oscar verirler Hanks amcamıza. :D

Filmin adı "Bridge of Spies" olarak resmiyet kazandı. St James Place kesinleşti sandık ama yanılmışız. Bence çok daha iyi olmuş böyle. :):)