Galip Derviş Ne Zaman Başlayacak?

Cumartesi günleri izliyordum da Pazar gününe geçince takip edemedim spor programları izliyorum ben Pazar akşamları izleyemediğim bölümleri bitiririm kısa sürede. :)
Ramazanda geceleri 3.5 gibi hep yayınlanıyordu ben de izledim:DÇok güzel:DEkim de başlayacakmış anlaşılan kanal d yeni dizilerini deneyecek tutmayanları bitirip yeni dizilerini ve geçmiş sezondan kalan dizilerini yayınlayacak.

Diziden artık kanal umudunu kesti galiba ilk sezon ki gibi bomba bir iş olmasa iyi diziydi bence bu kadar geri atılmamalı.

Ekim'de başlaması mantıklı çünkü çürük diziler 2-3 haftaya temizlenecek. Galip de oradan sıyrılır :)

Çok geç de olsa yorum yapmak istiyorum. Herkes erken sezon finali yapması nedeniyle erken başlayacağını sansa da Ekim biraz geç oldu. Ama sessiz sedasız başlamasından daha iyidir en azından. Film çekimlerini de atlamamak lazım. Kısacası mantıklı bir karar olmuş. Kargaşa geçtikten sonra başalması daha doğru olur. Gerçi Kanal D Ekim'de daha fazla karışacak. 4 yeni dizi, BBEB, Arkadaşım, Yalan Dünya, Dikmen ve Galip... Neyse. İnşallah tarihi kısa zamanda belli olur... :)