'Unutursam Fısılda' Filminin Fragmanı Yayınlandı!

Özgür

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
29,286
Puanı
1,059
thumbnail_1411664306.jpg

Başrollerinde Farah Zeynep Abdullah, Mehmet Günsür ve Kerem Bürsin'in yer aldığı Unutursam Fısılda filminin fragmanı yayınlandı.

Yapımcılığını TAFF Pictures'in üstlendiği, senaristliğini ve yönetmenliğini Çağan Irmak'ın yaptığı filmde ayrıca Hümeyra ve Işıl Yücesoy gibi usta oyuncular yer alıyor.

29 Ekim'de vizyona girecek olan filmin müziklerini Kenan Doğulu besteledi. Filmde, birbirlerine aşık olan iki gencin her şeyi geride bırakarak, müziğin, aşkın ve hayallerinin peşinde verdikleri mücadele anlatılıyor.

Son düzenleme:
Fragman harika olmuş film vizyona girer girmez hemen izleyeceğim. :)

Mehmet Günsür yaşlı görünüyor biraz ama karizma Kerem Bürsin de öyle. :D Farah'ın öğrencilik halleri ÖBGZ'yi hatırlattı. :D

Bu arada Gürkan Uygun'u mu gördüm ben fragmanda 😱

Fragman harika olmuş film vizyona girer girmez hemen izleyeceğim. :)

Mehmet Günsür yaşlı görünüyor biraz ama karizma Kerem Bürsin de öyle. :D Farah'ın öğrencilik halleri ÖBGZ'yi hatırlattı. :D

Bu arada Gürkan Uygun'u mu gördüm ben fragmanda 😱
Evet, filmde konuk oyuncu galiba. Gerçi olmayabilir de, ama ben öyle bir şey okuduğumu hatırlıyorum...

Ve bu arada +1 :)

Gerçekten de harika olmuş. 29 Ekim'de oradayım. Çağan Irmak son filmi Tamam mıyız? ile hayal kırıklığı yaratmıştı, ama bu sefer bunu unutturacak galiba. Gümbür gümbür geliyor film. Kadro da harika, daha ne olsun? Başarılar... :)

Evet, filmde konuk oyuncu galiba. Gerçi olmayabilir de, ama ben öyle bir şey okuduğumu hatırlıyorum...

Ve bu arada +1 :)

Gerçekten de harika olmuş. 29 Ekim'de oradayım. Çağan Irmak son filmi Tamam mıyız? ile hayal kırıklığı yaratmıştı, ama bu sefer bunu unutturacak galiba. Gümbür gümbür geliyor film. Kadro da harika, daha ne olsun? Başarılar... :)
Hiç duymamıştım ben fragmanda görünce şaşırdım baya. :D

Gişede iyi sonuçlar alır umarım film..

Farah Zeynep Abdullah sinemada devleşecek gibi görünüyor. Daha yeni ama yaptığı projeler çok başarılı. Bence sinemaya daha çok ağırlık vermeli. :)

Bu arada fragman müthiş olmuş :) İzleyeceğim. Yılın bomba filmlerinden birisi olacak gibi.

Hiç duymamıştım ben fragmanda görünce şaşırdım baya. :D

Gişede iyi sonuçlar alır umarım film..
İnşallah, zaten kendisi bu yıl birkaç filmde de konuk oyuncu olarak karşımıza çıkacak. Bu ne ilk, ne de son olacak yani... :)

Farah Zeynep Abdullah sinemada devleşecek gibi görünüyor. Daha yeni ama yaptığı projeler çok başarılı. Bence sinemaya daha çok ağırlık vermeli. :)

Bu arada fragman müthiş olmuş :) İzleyeceğim. Yılın bomba filmlerinden birisi olacak gibi.
Çok haklısınız, Farah Zeynep Abdullah bomba gibi geliyor. KSVŞ'den hayır yok ona, sinemada kalması kendisi için daha hayırlı olabilir. Proje seçiminde de iyi gidiyor. Onun haricinde Mehmet Günsür ve Kerem Bürsin'i de unutmayalım bu arada... :)

Mükemmel bi fragman, yılın filmi geliyoor :oley: Farah sen nasıl bir kadınsın ya, muhteşem performansını göstermiş 2 dakikada. Fragmanda nasıl güzel, nasıl duru gözüküyor :love1:

Fragmanı çok beğendim. severim böyle derin ayrılışları, dibe vurup sonra çıkmaları.. Farah üstüne katarak ilerliyor. Çağanla film çekti, kıvançla başrol oynadı, keza yine başarılı bi film çekmişti. :) yükselişi taktire şayan. :)

@xemrexxx bak, kaç ay önce açtığım farah meryem karşılaştırması konumun ne kadar doğru yazıldığı iyice tescillendi. :A farahım filmden diziye hep yükselişte. Meryem ise hürremin yurt dılı gazete manşetlerinde çıkmasıyla övünsün anca :F

Fragman dehşet olmuş.

Öncelikle Farah ay ışıltısı gibi parlıyor. Bu rolüde çok güzel becerekcek gibi duruyor. Eylül meselesindeki performans hala aklımda. Merakla bekliyorum.:bhr:

Işıl Yücesoy efsanesini Yer Gök Aşk'ta bırakmıştım ama hata etmişim galiba. Kadın yıkıyor ortalığı yine.

Hümeyra zaten adıyla yetiyor. Gürkan Uygun'da yakıyor ama erkek başrollerde büyük sıkıntı var.

Başta Mehmet Günsur. Adam bi git yaa dedirtiyor artık. Bu kadar mı antipatik bu akdar mı gerilerde kaldığı yerde kalır. Artık katlanıcaz.:(

Kerem Bursin zaten şaka gibi.:F

Fragmanı çok beğendim. severim böyle derin ayrılışları, dibe vurup sonra çıkmaları.. Farah üstüne katarak ilerliyor. Çağanla film çekti, kıvançla başrol oynadı, keza yine başarılı bi film çekmişti. :) yükselişi taktire şayan. :)

@xemrexxx bak, kaç ay önce açtığım farah meryem karşılaştırması konumun ne kadar doğru yazıldığı iyice tescillendi. :A farahım filmden diziye hep yükselişte. Meryem ise hürremin yurt dılı gazete manşetlerinde çıkmasıyla övünsün anca :F
fragman güzel olmuş :X

farah meryemden 3-4 seviye aşağıda olduğu için senin fikrin beni bağlamaz:X