Çağla Şikel'e Büyük Şok!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
Hafta içi hergün 'Her Şey Dahil' progamında sunuculuk yapan güzel sunucu Çağla Şikel'in canlı yayın kazası 1 milyonu buldu.

Geçtiğimiz günler de canlı yayın da göğsü açılmış ve büyük bir canlı yayın kazasına imza atmıştı. Göğsünün açıldığı o video Youtube'da 1 milyon kişi tarafından izlendi. Çağla Şikel videonun kaldırılması için ise avukatına başvurduğu öğrenildi.

51395.jpg

neyi büyük şok bunun :X 1 milyonu görünce show 1 milyon tl ceza yedi sandım :d

Çağla sikel herkeein ortasinda ussuz guneslenen biri ,geçmişte tost dagitmaktan mecali kalmadı, bu ne samimiyetsizlik yahuu.

ayy zaten görünen birşeyde yok daha öncede söylemiştim çıplak dolaşsın yine insanlar fark etmez gerçekten o derece :kiki::kiki::kiki:

ayrıca çağlacığım şimdi hiç kuzu rolune yatmasın erkekleri kandırabilir ama bir kadın olarak benim gözümden kaçmaz o elbiseyle o dansı yapıyorsan eğer askı düşsün diye omuzunu aşağğıya veremezsin bunu o elbiseyi giyen çocuk bile bilir çağla göğsü açılmadan hemen önce askının düşmesi için aşşağıya bir hamle yaparak omuzunu aşşağıya indiriyor ve askıyı çok güzel bir şekilde kendi isteğiyle çıkarıyor 🙂🙂🙂 ve hemen ardından çok rahat bir şekilde olur böyle şeyler diyip gülüp oynamaya devam ediyor şimdi hiç kuzu takliti yapmasın burda kurt olan çağlanın kendisidir böyle eşylere ihtiyac duymuş demekki çok yazık sadece🙄🙄🙄

Hiç utanma gibi bi duygu fark etmedim :T: Rahatsız oldugunu düşünmüyorum Emre olmuş olabilir (b) Birde o elbisenin altına neden yapışkanlı sütyen giymemiş?? Ben sırt dekoltesi olan elbiselerin altına öyle bişey giydiklerini sanıyordum (b)

Hiç utanma gibi bi duygu fark etmedim :T: Rahatsız oldugunu düşünmüyorum Emre olmuş olabilir (b) Birde o elbisenin altına neden yapışkanlı sütyen giymemiş?? Ben sırt dekoltesi olan elbiselerin altına öyle bişey giydiklerini sanıyordum (b)
yorumumdada belirttim çağla göğsü açılmadan hemen önce askının düşmesi için aşşağıya bir hamle yaparak omuzunu aşşağıya indiriyor ve askıyı çok güzel bir şekilde kendi isteğiyle çıkarıyor 🙂🙂🙂 ve hemen ardından çok rahat bir şekilde olur böyle şeyler diyip gülüp oynamaya devam ediyor şimdi hiç kuzu takliti yapmasın burda kurt olan çağlanın kendisidir böyle eşylere ihtiyac duymuş demekki

yorumumdada belirttim çağla göğsü açılmadan hemen önce askının düşmesi için aşşağıya bir hamle yaparak omuzunu aşşağıya indiriyor ve askıyı çok güzel bir şekilde kendi isteğiyle çıkarıyor 🙂🙂🙂 ve hemen ardından çok rahat bir şekilde olur böyle şeyler diyip gülüp oynamaya devam ediyor şimdi hiç kuzu takliti yapmasın burda kurt olan çağlanın kendisidir böyle eşylere ihtiyac duymuş demekki
Bi kere izledim görsel olarakta cezbedici bişey göremeyince bi daha izlememiştim nasıl hamle yaptı tam bilmiyorum :X Ama yukarda @sokak sanati 'nin dediği gibi sokakta çıplak gezse yine bakılmaz :F