Kurtlar Vadisi Pusu 231.Bölüm Fragmanı

fragman süperde müziği beğenmedim 1000 tane daha iyi müziğimiz varken niye illa yeni bi müzik :D
adam yeni müzik hastası ya :D

Bursa maçında büyük kavga çıktı, fragmanı izleyemedim daha.:(

diğer karakterlerde devreye giriyo bu bölüm güzel
karaların işi bitiyo bence hiç uzatmasınlar hepsinin işi bu bölümde bitsin hiç cenazeye falan da gerek yok abdüle bile yapılmadı karaya güle güle deriz sadece

kgt yeni mekanına geçmiş
usta mezarında ama orayı idareten kullanıyo ofisteki çalışmalar bitince 2-3 bölüm sonra ofise dönecek

Fragman mükemmel, gerilim müziği enfesto, uydular ayarlandığına maç da olmadığına göre 12 alırız. Bence Ömer Baba bu bölümde ölmeyecek.

offffff bu akiften bıktım artık tüm yeni sezonun içine ediyor bence böyle birisinin adam dövdüğüne kim inanır acaba ben bile döverim bu yer cücesini:kiki::kiki::kiki:

offffff bu akiften bıktım artık tüm yeni sezonun içine ediyor bence böyle birisinin adam dövdüğüne kim inanır acaba ben bile döverim bu yer cücesini:kiki::kiki::kiki:
çok saçma bi yorum bence görende sanacak 1.30 boyu var gözükmüyor adam
onun kaslarını gördün mü sen
hayvan gibi kasları vara adamın bence çok normal her adamıda döevecek güçtedir

Fragman müziği hiç olmamış bu sefer cendere orchesttral iyiydi aslında kalabilirdi. :D

Bölüm yine akıcı ve güzel olacak Ömer Baba ölmez umarım Akif boks falan yapıyor kafayı yedi iyice. :D

Andy Garcia'lı sahneleri bekliyoruz artık merakla.. :)

Fragman mükemmel, gerilim müziği enfesto, uydular ayarlandığına maç da olmadığına göre 12 alırız. Bence Ömer Baba bu bölümde ölmeyecek.
aga bence her türlü rekora hazırlıklı olun 12-13-14 hepsi olabilir müthiş bi şov geliyor :D
bizim tonla daha iyi müziklerimiz var onları kullansın önce :D
ben bu akdar müzik yapan bi adam görmedim ya üstadım süper
karadayının toplasan 3 yıldır 10 tane müziği yoktur bu adam daha 1 bölümde daha fazlasını yaptı :D çok yenilikçi ve tartışmasız Türkiye nin en iyi dizi müzikçisidir.

Arkadaşlar benim bir düşüncem var bilmem olur mu ama İnşallah çıkmazlar diziden :(

Ömer Baba şimdi ölmeyecek. Dönüş yolunda bir kaza olacak Nazife Anne ile Ömer Baba beraber vefat edecek bence

çok saçma bi yorum bence görende sanacak 1.30 boyu var gözükmüyor adam
onun kaslarını gördün mü sen
hayvan gibi kasları vara adamın bence çok normal her adamıda döevecek güçtedir
çocuk gibi birşey yaaaa çok rahat 17 18 yasında görünüyor polatın yanında hatta brak pusatın yanında bile çocuk gibi kalıyor görmek bile sinir etmeye yetiyor bana 🙂🙂🙂

Safiye kimin çocuğuna bakıyor? Yalnız Polat ve Amon'un yüzleşmesi buhaftanın en önemli sahnesi olur o anıklarda reyting kaç olacak acaba?:)

Forum İstatistikleri

Konular
176,294
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato