batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,508
- Puanı
- 1,060
Nihat Altınkaya'nın diziye döneceği doğru mu?Başlıyor başlıyor[HASHTAG]#mahirkatilmi[/HASHTAG]
yok artik olmedimi sinan?Nihat Altınkaya'nın diziye döneceği doğru mu?![]()
[HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] etiketlerinin yarısı Nihat doluNihat Altınkaya'nın diziye döneceği doğru mu?![]()
Öyle haberler var, birde başka dizi ile anlaşmayınca şüphe doğurtuyor, Bunlar Feride ile ilerde evlenmesinler.yok artik olmedimi sinan?
Survivor'da iyiydi bu adam, dizilerde bir türlü alışamadım.[HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] etiketlerinin yarısı Nihat doluhayır Sinan karakteri isteneni veremedi bile
![]()
O adamı Nihat Altınkaya için diziden çıkardılar, hem kaçakçılık yaptığı ve tutuklanma tehlikesi var diye kaçtı dediler şimdi geriye nasıl getirecekler o akıl karı değil. Gelsede bir işe yaramaz.Sinan değil belki babası döner
Sevdiğin diziyi izlemek için televizyon karşısına geçtiğin an [HASHTAG]#mutlubiran[/HASHTAG] #Karadayı
Pardon Ulker kim?Ülker yazmişneden acaba diğer programlar için göremedim
Bu bölümde kullanmadılar, kullandılar mı?Sebnem ve Atberkin sesleri hala dizide kullaniyor bunun icindemi maas aliyorlar)
Az önce Nazif baba yataktan kalkarkenBu bölümde kullanmadılar, kullandılar mı?![]()
evet az once)Bu bölümde kullanmadılar, kullandılar mı?![]()
Dizi başlamadan mı yazdı? Ben niye göremedim.Biskuvileri olan Eti'nin rakibi![]()