20 Eylül 2014 Cumartesi Reyting Sonuçları

Ali Biçim Show canlı yayına geçince dahada düşmüş adam fox tan torpilli yoksa çoktan biter di

Shareler oldukça düşük. Çok yüksek bi oran yok. Kiraz Mevsimi küçük çaplı bi düşüş yaşamış ama birinci. Özeti bile 2. Sırada. Tebrikler. Fatih Harbiye ve Bugünün Saraylısınin cok yükselebileceğini düşünmüyorum. Güllerin Savaşı frna gitmemiş. Kiraz Mevsimi ile Güllerin Savaşı nın kitlesi aynı gibi. Bu yüzden cumartesi mucadelesi bu iki dizi arasında gececektir. Sil Baştan olmamış.

Fatih Harbiye yeni sezona totalde gayet iyi başlamış. Ben daha düşük başlayacağını düşünüyordum çünkü cumartesi aynı tarzda olduğu bir çok dizi var.

Kiraz Mevsimi, Fatih Harbiye'nin başlaması ve Güllerin Savaşı'nın yükselişi ile biraz düşüş yaşamış ama reytingleri hala çok iyi. Açıkcası ben dizideki düşüşün devam edeceğini düşünüyorum.

Güllerin Savaşı çok kaliteli bir dizi ve A\B grubunda çok iyi yükseliş yaşamış.

Sil Baştan ortalama başlamış.

Bugünün Saraylısı çok kötü gitmeye devam ediyor.

Kiraz Mevsimi cidden düşüş yaşamış ama yaz diziydi düşmesi bekleniyordu zaten. Bu kadardan bir şey olmaz diyorum ama devamı gelirse kötü olur.

Gülleri Savaşı Ab dizisi oldu yaa daha bir şey demiyorum. Dizideki o basitlikler falan hiç Ab'lik değil. Damla'ya rapmen kötülenebilecek bir dizi olmuş.:(

Bugünün Saraylısı çok düşük gidiyor. Avşar film bir el atmalı.:A Transfer Karagül'den olmasın zaten olamazda.:F

Fatih harbiye zaten ilk sezonu iyi 2. sezonu vasat bir dizi oalcaktı bu çok belli. Maximum 5 reyting alır oda sezonda 2-3 kez.

Yeteneksizsiniz Türkiye aslında kötü değil. Frekansdan etkilenmesi en muhtemel program u listedeki. Zaten tv8'e zor bakılıyordu iyice uzaklaşmıştır kanallar ama bu kanalda değişti dimi.(b)

Ganin'nin Sil Baştan'ı iyi başlamış bence. Yani dzii 1 hafta tanıtıldı ve ilk 5'te. Bence iyi. Yükseleceğide belli. Yani tekrarları güzel gidiyor.

Küçük Ağanın tekrarı varmış. Güzelde sonuçlar almış ama hiç yatırım yok Hicran'a. iyice çileden çıkacağım artık.😡

Kiraz Mevsimi total ve ab'de rahat zirvede yer almış ama ABC1'de Güllerin Savaşı hemen arkasında. :A Dizinin oranlarında düşüş söz konusu Cuma günü nerdeyse 10 reyting alacaktı. :) Tabii durumu gayet iyi dizinin şu anlık. :)

Güllerin Savaşı totalde idare etmiş ama AB ve ABC1'de yükselerek güzel gitmiş. :) Dizinin durumu iyi görünüyor bence şu anlık Kanal D kesinlikle dokunmamalı. :)

Sil Baştan iyi bir başlangıç yapmış tanıtımının 5 günde yapıldığını varsayarsak. Haftaya yükseleceğini düşünüyorum dizinin Gani böyle işleri tutturmayı biliyor. Ama sonradan düşüş yaşaması muhtemel. :)

Fatih Harbiye totalde iyi başlamış yeni sezona diğer gruplarda da fena değil bakalım ne yapacak haftaya :)

Bugünün Saraylısı hayal kırıklığı yaratmayı sürdürmüş böyle giderse işi zor. ATV yeni dizilerinden birini koyabilir Cumartesi'ye. :)

Ağa'mın tekrarı şov yapmış. :A

- Gullerin savaşi iyi oranlari var, ama yakinda PT2ye gider yerine ankarnin dikmeni yerleşir.
- Acun ilicalinin iki buyuk silahi oses ve survivor, konuşmak için erken, ama 4Ada frekans listesinde one alinmasida bi etki yaratmadi, ama bu kanal arkasi saglam kolay kolay pes etmez.
- bugunun saraylisi - fatih harbiye finali yakindir.
- kiraz mevsimi yakinda baya duşecek, sebebi senaristin erken tukunen olmasi.
- star acun gideli bi dizi tutturamadi, ekimde toplamasi lazim, yoksa mevcut izlenirlikte final yapar.
NOTE: butun major kanallar dizi dizi, dizi koymayan bi tv8, bu kanali desteklemek lazim.

sil bastan çok iyi baslaması haftaya özetli baslar reyting artar

reaksiyon bu hafta ab zirve bekliyorum :)

Dün TV dünyası bir ilke şahit oldu. Akasya Durağının tekrarı Kanal D ve Starda aynı zamanda yayınlandı. :F

Erler Film bu, ilkler hep onda. :F

Sil Baştan'ın tekrarları iyi saatlerde ve günlerde yayınlanırsa önümüzdeki hafta epey yükselebilir.

ayoll izlemediğim halde kiraz mevsimine haksızlık ypıldığını söylemem lazım böyle bir dizi 7 reyting ortalama alıyor daha ne istiyorsunuzki karadanın kurtlar vadisinin 7 karagülün 8 aldığı bir dönemde kiraz mevsimi aldığı 7 reytinge dua etsin bence düşmedikleri sürece gayet iyi😉

güllerin savaşını hiç iyi görmüyorum 3 reytinge devam ederseler kanal d 4 reytingli cinayeti kaldırmıs bir kanal güllerin savaşını uzun ömürlü görmüyorum ben 😵😵😵

bugünün saraylısı nasıl bukadar uzun devam edebiliyor şaşırıyorum vlla 1 reyting ortalama almışlar diğer reytingleri bilmiyorum ama yüksek olduğunu sanmıyorum hala atv kanalında yayınlanmaya devam etmelerine şaşırıyorum cidden 🙄🙄🙄

yeteneksizsiniz türkiye acun bey iyice anlamıştır umarım kanal faktörünü
tv8deki yapımlarından show star gibi 9-10 reyting kesinlikle beklemesin zaten tüm yapımları 2-3 reyting civarında 4 reytingi bile göremiyorlar :kiki::kiki::kiki:

Kiraz Mevsimi'nin "açık ara farkla" zirvede olduğu bir reyting sistemine inanmıyorum :F
Aynen böyle bi saçmalık olur mu ya :)

:DSil Baştandn ben en fazla 2 beklerken 3 küsür almış:D
5 günde tanıtım ve bu oranlar hem de okul baceraları başlamadı haftaya okulla ilgili bölümler olacak o zaman uçanzeeeeeeeee:D
Acun vasatıın da ötesi:DBen ce hülya çıkmamalıydı özgü o koltuğa yakışmaz insanlar yani mesela ben yst yi hülya ve acun ikilisi için izliyordum.Acunun işi çok ama çok zor.Survivor en fazla 6 alabilir bu sene:D
Kanal d bence güllerin savaşına dokunmasın kanalını idare ettiriyor.Onun yeine senaristlere gülru karakterinin yükseliş aşaması yani gülfemle olan savaşını başlatsınlar o zaman iyi oranlar alabilir.Zaten önce arka sokaklara el atsın:D

Dün TV dünyası bir ilke şahit oldu. Akasya Durağının tekrarı Kanal D ve Starda aynı zamanda yayınlandı. :F

Erler Film bu, ilkler hep onda. :F
eee bu normal çok güzel hareketler bunları tv 8 le aynı zamanda yayında sokuyorlar kanal d de Acuna uycam derken erler film içinde aynı taktiği uyguladı @Yiğitt

Kiraz Mevsimi zorlanmadan zirvede yer almış ama cuma gününe göre reytingleri düşük.Toparlanması lazım :)

Güllerin Savaşı sezon sonuna kadar 3 reytingle falan gider pt2 ye alınır orda tutunamaz ve final yapar

Sil Baştan çok kötü başlamış.Star tv8 le yarışıyor şu anda :A

Kiraz Mevsimi zorlanmadan zirvede yer almış ama cuma gününe göre reytingleri düşük.Toparlanması lazım :)

Güllerin Savaşı sezon sonuna kadar 3 reytingle falan gider pt2 ye alınır orda tutunamaz ve final yapar

Sil Baştan çok kötü başlamış.Star tv8 le yarışıyor şu anda :A
abartma ilk bölüm ve 5 gün önce fragmanı yayınlandı.tv8 nerede starım nerede:D

Kiraz Mevsimi böyle devam eder umarım. :)

Yetenek Sizsiniz Türkiye ise kanalı göre iyi oranlar alıyor ama yeterli değil tabiki.

Kiraz Mevsimi düşmesine rağmen iyi iş çakarmaya devam ediyor

Güllerin Savaşı ab'de iyi gitmiş

Fatih Harbiye fena başlamamış yeni sezona

Bugünün Saraylısı kötü gidiyor sonu pek parlak olmıyacak gibi gözküyor

Yeteneksizsiniz eskiye uzak ama toparlanırmı kanalın popülerliği artınca bilemedim biraz daha

zaman geçmesi lazım

Forum İstatistikleri

Konular
173,021
Üyeler
8,483
Son Üye
justking