Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

tuncay abidin
bu ikili mutlak dönmeli süperlerdi
yav aga @-KADİR- abidinin akıbeti neydi içerdemiydi o beni en çok güldüren adamlardan biridir süperdi keşke geri dönse tuncayla beraber
mehmet fikret ve ayı ibo

bunlar dizinin komedi yönünü coştururlar mesela :D düşünsenize tuncay abidin deli hüsnü ayrı bi ekip olmuşlar valla süper olurdu he :D
abidin hapisteydi aga , yalnız hüsnü yle abidin çekişmesi ve tuncay ı kızdırmalrını bir düşünüyom da manyak birşey olurdu ya düşünmesi bile adamı güldürüyor :F

pusat sonucta polatın yanında yer almıyor mafya çevresinde almaya devam edicek adamlarıda öldü şahin ağa pusata mafya döneminde seyfo dayı gibi olabilirdi bence
bu sezon bekliyorum benn genelde içime doğan şeyler çıkıyor sen demiştin dersiniz sonra :kiki::kiki:
İnşallah gelir ama şahin ağa nın diziye döneceğini pek sanmam :D

abidin hapisteydi aga , yalnız hüsnü yle abidin çekişmesi ve tuncay ı kızdırmalrını bir düşünüyom da manyak birşey olurdu ya düşünmesi bile adamı güldürüyor :F
aynen bende onu düşünüyodum aga hep aynı şeyleri düşünüyoruz adamsın :D
abidin deli hüsnü derken bile gülüyorum valla süper olurdu ah be ustam onları da al diziye coşalım iyice :D

pusat sonucta polatın yanında yer almıyor mafya çevresinde almaya devam edicek adamlarıda öldü şahin ağa pusata mafya döneminde seyfo dayı gibi olabilirdi bence
bu sezon bekliyorum benn genelde içime doğan şeyler çıkıyor sen demiştin dersiniz sonra :kiki::kiki:
çiğdem ben seni tanıdım artık en son sharestone konusunda ben zor falan demiştim , senin söylediğin şekilde kısa bir süre sharestone haberi çıktı o zaman şimdiden şahin ağa yı beklemeye hazırlanalım biz 🙂

İnşallah gelir ama şahin ağa nın diziye döneceğini pek sanmam :D

aynen bende onu düşünüyodum aga hep aynı şeyleri düşünüyoruz adamsın :D
abidin deli hüsnü derken bile gülüyorum valla süper olurdu ah be ustam onları da al diziye coşalım iyice :D
ayy ben sana tilki andrei kesin gelicek bu sezon diyordum sen hemen kestirip attın yok öyle birşey her yıl aynısı deniliyor diyeee bak geldi işteee öyle bir tartışmamız olmustu senle tilki andrei konusuyla ilgili :kiki::kiki::kiki:

şahin ağa o kadar popüler değil ama tilki efsane :D

şu mr.key e hastayım ya adam çok süper rol yapıyo

ses dersek de tilki nin sesi gerçekten çok iyiydi inşsllah aynı sesle devam eder gerçi zaten kendi sesini kullanıyordu 🙂
ışid liderinin sesi de muazzam acayip karizma aga

ömer babayla nazife anneyi çok seviyorum ya 4-5 ay önce malatyaya gelmişlerdi ikisini de çok yakından görüp foto çektirdim imzalarını aldım :D

ışid liderinin sesi de muazzam acayip karizma aga

ömer babayla nazife anneyi çok seviyorum ya 4-5 ay önce malatyaya gelmişlerdi ikisini de çok yakından görüp foto çektirdim imzalarını aldım :D
ömer baba ölecek mi aga sence ben ömer baba yı çok severim ya keşke ayrılmasa vadiden devam etsin bence

arkadaş bu andy garcia nasıl bi karizma ya oyunculuk fışkırıyor adamdan sesi mimikleri bakışları gerçekten çok başka olduğunu belli ediyor 10 saniyelik sahnesini 10 kez izledim diğer bölüm ustayla görüşmesini sabırsızlıkla bekliyorum

arkadaş bu andy garcia nasıl bi karizma ya oyunculuk fışkırıyor adamdan sesi mimikleri bakışları gerçekten çok başka olduğunu belli ediyor 10 saniyelik sahnesini 10 kez izledim diğer bölüm ustayla görüşmesini sabırsızlıkla bekliyorum
adam ın duruşu yetiyor konuşmasına gerek bile kalmıyor 😀
@china_shangai abi gelsene bura

abi nerdesin :D
bu arada @XanTier le konuşuyorum şuan geri döndürmek için çabalıyorum sizinde mesajlarınız varsa söyleyin

Benim en buyuk beklentim dogu bey sahin aga gelemez gullerin savasinda oynuyor@Çigdem-

Ya bana vadiyi seyredebilecegim link verebilir misiniz