Big Eyes'ın Fragmanı Yayınlandı

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060
thumbnail_1411139576.jpg

Edward Scissorhands, Ed Wood, Big Fish gibi filmlerin altında imzası bulunan; farklı tarzıyla dikkatleri hep üzerine çeken yönetmen Tim Burton'ın son filmi Big Eyes'ın ilk fragmanı izleyici ile buluştu.

Oyuncu kadrosunda Amy Adams, Christoph Waltz, Krysten Ritter, Jason Schwartzman gibi başarılı isimlere yer veren film, ressam Margaret Keane'in yaşamından bir kesit sunuyor.

Genellikle gotik tarzıyla bilienen yönetmen Tim Burton'ın kariyerindeki en gerçekçi filmi ortaya koyduğu söyleniyor.

Big Eyed Türkiye'de 6 Şubat'ta vizyona girecek.

Moderatörün son düzenlenenleri:
İyi gözüküyor fragman, ben filmi büyük ihtimalle seveceğimi düşünüyorum umarım yanılmam. :)

Oscar'da kadın oyuncu konusunu kaç gündür açamıyorum bu arada fragman da gelmiş oldu. Amy Adams fragmanda başarılı gözüküyor ama yine adaylıkla yetinecek gibi. Her sene aday olmayı iyice alışkanlık haline getirdi zaten. :):)

Fragmanda Krysten Ritter'ın rolünün çok olduğunu görmek güzeldi. Ben filmde olduğunu bile unutmuşum. :Z @Forumdash

Christoph Waltz sade bir performans göstermiş ve ödüle oynayamaz gibi ama fragmanlar yanıltıcı olabiliyor bazen. :)

İyi gözüküyor fragman, ben filmi büyük ihtimalle seveceğimi düşünüyorum umarım yanılmam. :)

Oscar'da kadın oyuncu konusunu kaç gündür açamıyorum bu arada fragman da gelmiş oldu. Amy Adams fragmanda başarılı gözüküyor ama yine adaylıkla yetinecek gibi. Her sene aday olmayı iyice alışkanlık haline getirdi zaten. :):)

Fragmanda Krysten Ritter'ın rolünün çok olduğunu görmek güzeldi. Ben filmde olduğunu bile unutmuşum. :Z @Forumdash

Christoph Waltz sade bir performans göstermiş ve ödüle oynayamaz gibi ama fragmanlar yanıltıcı olabiliyor bazen. :)
Krysten Ritter'ı seviyormuydun? Ben Apartman 23 dizisiyle daha cok sevmiştim:X

Film hakkında hiç bilgim yoktu ama sırf şu bi kaç senedir internet orramında da büyük gözlü resimler pertlemişti, belki onun hikayesidir olmasa bile bi işik tutar belki diye bakarım :X

Amy Adams'ı tanıyamadım. Büyük değişim yaşamış. Yine güzel görünüyor ama yine dehşet oynuyor.

Fragmanı sevdim genel olarak. Hatta 2. kez bile izledim yarım yamalak ingilizcem ile.:F Bekliyoruz diyeceğim ama çok geç be tarih.:(

Krysten Ritter'ı seviyormuydun? Ben Apartman 23 dizisiyle daha cok sevmiştim:X

Film hakkında hiç bilgim yoktu ama sırf şu bi kaç senedir internet orramında da büyük gözlü resimler pertlemişti, belki onun hikayesidir olmasa bile bi işik tutar belki diye bakarım :X
Konuşmuştuk ya sevdiğimi söylemiştim. :D