ohaaaaa pet şişedekı suya bile kamış takmışlar bukadarıda fazla yanı hahhaha@Çiğdem- görüyon mu cici kayınvalideni oğlunu ikna edemezsin bari anasını dene
@*YıldırıM* @destere @yakup09 @Yiğitt
Ekli dosyayı görüntüle 39545
su olduğu ne belliohaaaaa pet şişedekı suya bile kamış takmışlar bukadarıda fazla yanı hahhaha![]()
içinde ne olduğu önemli değil bence pet şişedende kamışla içmek kadar manyaklık olamaz yanısu olduğu ne belli
Ekli dosyayı görüntüle 39547 Ekli dosyayı görüntüle 39548
sultanların sultanı [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] yine göz kamaştırıyor <3
@Çiğdem- sana arkadaki parlağı alalım @destere ye de şu kadını
@mrt-06 @HachiKo @*YıldırıM* @yatutarsa
Yahu emre neyi ispat etmeye çalışıyo. Ciddi cevap versem mi dusunuyorum))) bırak başbakanı çoğu gazeteci olum tehtidi aldığı için 5 korumayla geziyor yahuhalkın padişahı halkın içinde işte bazıları gibi koruma ordusu yok @beyazsoy))))
@destere @Forumdash @Çiğdem- @mrt-06 @yatutarsa @gizem ak @HachiKo
Ekli dosyayı görüntüle 39581
türkiyenin geldiğ inokta işteYahu emre neyi ispat etmeye çalışıyo. Ciddi cevap versem mi dusunuyorum))) bırak başbakanı çoğu gazeteci olum tehtidi aldığı için 5 korumayla geziyor yahu
Diziyle gerçeği karıştırmış)))Yahu emre neyi ispat etmeye çalışıyo. Ciddi cevap versem mi dusunuyorum))) bırak başbakanı çoğu gazeteci olum tehtidi aldığı için 5 korumayla geziyor yahu
Dizi sonrası post depresyon donemi)))Diziyle gerçeği karıştırmış)))
yok artık 😱Diziyle gerçeği karıştırmış)))
yok panpa ne depresyonu dizi zamanında bitti uzatıp da en efsane dizi konumundan düşürseler miydiDizi sonrası post depresyon donemi)))
Aras Bulut Inyemli harika ya.[HASHTAG]#nigarkalfa[/HASHTAG] [HASHTAG]#filizahmet[/HASHTAG] doğada aşkım <3
@Çiğdem- in bebiş yüzlüsü @Forumdash ın sevdiği kitleye yönelik pozlara devam ediyi
türkiyenin çifti gezmelerde@sürgünüm @gizem ak @HachiKo @mrt-06 @yatutarsa
@destere senin selim kas yapmış
burak özçivit çok alık çıkmuış
Ekli dosyayı görüntüle 39598 Ekli dosyayı görüntüle 39599 Ekli dosyayı görüntüle 39600 Ekli dosyayı görüntüle 39601 Ekli dosyayı görüntüle 39602
La Emre ne güldürdün beni ya, koptum valla mükemmel benzetme.![]()
[HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] in yanındaki @destere değil mi kız @Çiğdem- sen bilirsin@sürgünüm @Forumdash @HachiKo @yatutarsa @Bully
![]()
[HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] in yanındaki @destere değil mi kız @Çiğdem- sen bilirsin@sürgünüm @Forumdash @HachiKo @yatutarsa @Bully
![]()
Hahaha ay ne güldüm ya![]()
hahahahaha kırıze girdim sabah sabah vllaLa Emre ne güldürdün beni ya, koptum valla mükemmel benzetme.![]()
ya marta ya yeni sezona gelecekinşallahMeryemin bal yuzunu keske dizilerdede gorsek..ozledik