"Red Band Society" Dizisinin Fragmanı Yayınlandı!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1400956774.jpg

Fox'ta yeni sezonda yepyeni bir hastane dizisi başlıyor...

Başrolünde Oscar ödüllü Octavia Spencer'ın yer aldığı "Red Band Society" adlı dizi sezonun dikkat çeken yeni dizileri arasında yer alıyor. Pek çok genç oyuncunun kadroda yer aldığı dizinin yapımcıları arasında Steven Spielberg de yer alıyor.

Bir hastanedeki ergenlik çağındaki gençlerin birbirleriyle olan benzersiz ilişkileri konu alacak dizinin ilk fragmanı yayınlandı.

İşte sonbaharda Çarşamba günleri yayınlanacak olan yeni Fox dizisinin ilk fragmanı:

Hatrı sayılır eleştiri ve yorumlar alırsa izleyebilirim. Olumlu bakıyorum diziye ama işte çok dizi var sıra gelir mi emin değilim. :)

hastane konulu diziler hoş olmaz hiç başlamayı bile düşünmüyorum ..

Hadi yırttın izlemezsin :X eleştirmenlerden 56 almiş:X
Öyle demişim ama izleyeceğim ben (en azından ilk bölümlerini), en umutlu olduklarımdan hala benim. :D

Eleştirmen puanı kötü gelmiş ama eleştirmenler uydu dizilerinde biraz acımasız olabiliyorlar. Eleştirilere göz attım da iyi eleştiriler de var. Geçen sene mesela The Goldbergs'e de baştan 52 vermişler ama dizi en sevdiklerimden oldu. Daha sonra sezon sonuna doğru eleştirmenler de sevmeye başlayıp öven yazılar yazdılar. :):)

Artık umudum imdb ve reytingler, onlar yüksek gelir inşallah. :D

Öyle demişim ama izleyeceğim ben (en azından ilk bölümlerini), en umutlu olduklarımdan hala benim. :D

Eleştirmen puanı kötü gelmiş ama eleştirmenler uydu dizilerinde biraz acımasız olabiliyorlar. Eleştirilere göz attım da iyi eleştiriler de var. Geçen sene mesela The Goldbergs'e de baştan 52 vermişler ama dizi en sevdiklerimden oldu. Daha sonra sezon sonuna doğru eleştirmenler de sevmeye başlayıp öven yazılar yazdılar. :):)

Artık umudum imdb ve reytingler, onlar yüksek gelir inşallah. :D
Ben hala umutsuzum :X the goldbergs'e kaç vermişler önceden? Yayından kalktı dimi o dizi?

Ben hala umutsuzum :X the goldbergs'e kaç vermişler önceden? Yayından kalktı dimi o dizi?
52 idi işte sezon başında. Sonradan puanda güncelleme olmadı ama eleştirmen ödüllerinde aday bile oldu. Övgü yazıları okudum hakkında. :)

Yok yayından kalkmadı reytingleri de baya iyiydi. Şimdi daha da iyi güne taşıdılar Modern Family'den önce yayınlanacak. :):)