reaksiyon yanlış gün seçimi! yoksa dizi izlenebilir kalitedeReaksiyon için 14-15 diyenleri görelim biz
3 ü alamadı daha![]()
Ben hiç beğenmedimreaksiyon yanlış gün seçimi! yoksa dizi izlenebilir kalitede
Hicran böyle giderse yakında kalkar yayından @sokak sanati duymasınbir bu eksikti hicran'ın karşısında![]()
böyle giderse dediğin de daha ilk bölümü yayımlandı.Hicran böyle giderse yakında kalkar yayından @sokak sanati duymasın![]()
Böyle giderse derken yani rakipler çoğaldıkça demek istedimböyle giderse dediğin de daha ilk bölümü yayımlandı.
pazar çok zorlu, her telden ses var. kendini gösterip yükselmesi diğer günlere göre daha zaman isteyen bi gün.![]()
kesinlikle hayır. pt-2 lik ve hafta sonu için fazla iyi drama. günü hafta içi olmalıydı.Böyle giderse derken yani rakipler çoğaldıkça demek istedimaslında part 2'de iş yapabilir bu dizi
Hafta içi kendine yer bulması zor bu dizinin'de sonu Kaıyp gibi olcağa benziyorkesinlikle hayır. pt-2 lik ve hafta sonu için fazla iyi drama. günü hafta içi olmalıydı.![]()
Güllerin Savaşı cumartesi PT2 olacak , o zamanda 3-4 reytingle her türlü devam eder.
Paşa Gönlüm dizisi yayından kaldırıldı , orada ki başrol şuan Üç Hikaye dizisinde o dizi geçen sezondan kaldı.
Yalan Dünya her yıl Eylül sonu başlar , son bir hafta tanıtımı çıkardı. Gülse Birsel'in annesini kaybetmesi durumu geciktirdi , Ekim'de başlar.
AD de PT2 olur ve uygun bir günde PT2 olursa iyi gitme şansı var![]()
Aşktan Kaçılmaz tutmaz dedik tutmadıPazartesi aldığı oranları alamaz.Kısa özetliymiş bir de.
Gerçi Aşktan Kaçılmaz yayından kalkar iki haftaya Kaçak Gelinler de uzun özetli yayınlanır.
![]()
hiç sanmıyorum, aslıdan kötü başlaması bi bakıma iyi. kanald nin geçen seneki tüm dizileri 5 ile başlayıp düştü ve erkenden bitti. bu tam tersi bi grafik çizebilir.Hafta içi kendine yer bulması zor bu dizinin'de sonu Kaıyp gibi olcağa benziyor
Aşktan Kaçılmaz'a bir tek Star fanları tutar diyordu tutmayacağı o kadar açık bir diziydi ki.Aşktan Kaçılmaz tutmaz dedik tutmadı
Reaksiyon sevilmedi yapamadılar bunuda bunu da eleyelim
VARAN 1 AŞKTAN KAÇILMAZ![]()
Reaksiyon yükselse bile istenileni veremezAşktan Kaçılmaz'a bir tek Star fanları tutar diyordu tutmayacağı o kadar açık bir diziydi ki.
Reaksiyon haftaya yükselir ama uzun soluklu olur mu bilemem..
Star'ın işi çok zor yaz dizileri Güzel Köylü ve Kaçak Gelinler'e kaldılar.Güzel Köylü'nün günüyle oynayacaklardı bir de en iyi reytingli dizilerinden şu an kanalın.
![]()
Katılıyorum Star TV'nin işi bu sezon yaş. Dördüncü falan olurlarsa öpüp başlarına koysunlar.Reaksiyon yükselse bile istenileni veremez
Aşktan Kaçılmaz fanları doluydu sosyal medya da havalarını almışlardır
Kaçak Gelinler düşer kesinlikle
Özcan ve Erkan'ın diziside tutmaz
Star Tv yıkılış süreci bu sezon![]()
O bile olamaz bu sezonKatılıyorum Star TV'nin işi bu sezon yaş. Dördüncü falan olurlarsa öpüp başlarına koysunlar.![]()
O bile olamaz bu sezon
Reaksiyon en fazla 5-6 alır diyim sana
Totalde ilk 5 de olmaz![]()
Sen kabul etsen de etmesen de Star Kanal D'nin baya gerisinde kalacak bu sezon.hayal alemi
![]()