Kaçak Gelinler Yeni Gününde!

YıldırıM

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
7,836
Puanı
710
NTC Medya'nın sahibi Mehmet Yiğit Alp'in yapımcılığını üstlendiği,başrollerinde Selin Şekerci,Deniz Baysal ve Açelya Topaloğlu'nun yer aldığı Kaçak Gelinler dizisinin yeni yayın günü belli oldu.

Daha önce Cumartesi günü yayınlanacağı açıklanan dizi Sil Baştan dizisinin Cumartesi günü başlayacağından dolayı Pazar gününe alındı.

Kaçak Gelinler Pazar günü saat 20.00'da Star TV'de.

Ekli dosyayı görüntüle 39536

Star Tv sesimizi duydu heralde :D
Bence çok iyi bir gün olmuş , kitlelerin O Hayat Benimle aynı olması ve yeni günü biraz düşüş yaşasa da iyi gider bence :)
Erken bitmesi çok dezavantaj olmuş :)
Bu dizi de kısa sürede biter varan 2 :A

Star Tv sesimizi duydu heralde :D
Bence çok iyi bir gün olmuş , kitlelerin O Hayat Benimle aynı olması ve yeni günü biraz düşüş yaşasa da iyi gider bence :)
Erken bitmesi çok dezavantaj olmuş :)
Bu dizi de kısa sürede biter varan 2 :A
:Fsenin o iddialı dediğin gültepe ve hicranın 2 katı reyting alıyor ama:D

:Ftekrarları ama çok iyi gitti haftaya yükseliş oalcak ama gültepe ne hali öyle:Dkanal d de bir yığın dizi var ve bu diziler gidici:D
Benim gibi beğenmeyen %40 lık bir kesim var :)
O dizi tutmaz söylüyüm sana :D
AB dizisi ama orada da ne kadar iyi gider meçhul :A
Gültepenin reytingi bu hafta belli olacak , eğer yine düşük giderse gidici olacak evet , Karşısına Hayat Yolunda yada Şeref Meselesi gelecek :Z

Benim gibi beğenmeyen %40 lık bir kesim var :)
O dizi tutmaz söylüyüm sana :D
AB dizisi ama orada da ne kadar iyi gider meçhul :A
Gültepenin reytingi bu hafta belli olacak , eğer yine düşük giderse gidici olacak evet , Karşısına Hayat Yolunda yada Şeref Meselesi gelecek :Z
:Fne yani gültepenin geçen hafta belli değil miydi oranları maç ta yoktu hem:Dbu dizi 5 bile alsa kalkarrrrrr:Dbu diziden beklenti 8 9 falandı :D

Reaksiyon için 14-15 diyenleri görelim biz :F
3 ü alamadı daha :A
zaten anca en düşük kesimi gör ab de ki 4.7 i görme:D
bence haftaya yükselecek:D
Benim Adım Gültepe de başrol sorunu var dizide herkes konu alınıyor ama belli bir başrol ortaya çıkmalı ben dizide hiç ayça bingölü göremiyorum hep ekin koç var...Yani dizi gidici.
Hicran konusunda ise ilk bölüm daha 2. bölüm var belli olmaz sonuçlar ama şimdi bu dizi de ab yönlü dizi 2. bölüm karşısında kaçak gelinler olacak bakalım neler olacak.

Bence en az cumartesi kadar zor bir gun pazar, 3.50-4 arasi alir en fazla.
en fazla mı?
Pazartesi ulan istanbul ab de 8 alırken kaçak gelinler 5.5 alıyordu.
5 alır...

güldepe kaç hafta oldu ama :D hem reaksiyon tekrarı yeni bölümden fazla izlendi haftaya gültepenin aldıgı oranları rahat geçer bence :D
:Filk bölümüyle bile geçti gültepeyi:D
Gültepe de önce ilk bölüm yüksek alır dediler ama alamadı maç ardı ondan dediler sonra 2. bölümde de düşük aldı hep bahaneler:D
Reaksiyon ise abc1 de mesela tekrarı 4 almış.Ab de 3.6 almış yani yükselir haftaya...

zaten anca en düşük kesimi gör ab de ki 4.7 i görme:D
bence haftaya yükselecek:D
Benim Adım Gültepe de başrol sorunu var dizide herkes konu alınıyor ama belli bir başrol ortaya çıkmalı ben dizide hiç ayça bingölü göremiyorum hep ekin koç var...Yani dizi gidici.
Hicran konusunda ise ilk bölüm daha 2. bölüm var belli olmaz sonuçlar ama şimdi bu dizi de ab yönlü dizi 2. bölüm karşısında kaçak gelinler olacak bakalım neler olacak.
Sana Aşktan Kaçılmaz tutmaz demedim mi sen bana ne demiştin unutmam bu dizilerin çoğu tutacak Pelin Akil var falan dedin sonu göründü çok erkende oldu :D
Sil Baştan dizisi sürpriz yapıp tutma ihtimali çok fazlaydı fakat dizi için 4 gün önceden fragman yapıp tarih belirtilmesi çok yanlış oldu ve gidici görünüyor.
Gönül İşleri fragman kötü olmasına rağmen oyuncu kadrosu güzel ben o dizinin iyi olacağını da düşünüyorum izlerim.
Reaksiyon yükselir bencede ama sadece AB grubunda :)
KSS tutmadı zaten salı günü de gitti , Erkan'ın dizisi de tutmaz :D
Özcan belirsiz :A

özetsiz yayınlancak çok zor total 3 ab 4 abc1 4 anca o civları alir asktan kaçılmaz olmasaydi 23:30 kadar uzasaydı birinci olurdu abde totalde küçük gelin olurdu
ilk hafta ab de 4 küsür alabilir ama seyirci gününe alışınca bu oranlar 5 i geçer...
Dediğim gibi pazar günü ab boşluğu var ohb gibi total dizisi bile 1. olabiliyordu ab de yani kaçak gelinler 1. olabilir.
Aşktan Kaçılmaza gelirsek ben oranlarına çok ama çok şaşırdım...

Sana Aşktan Kaçılmaz tutmaz demedim mi sen bana ne demiştin unutmam bu dizilerin çoğu tutacak Pelin Akil var falan dedin sonu göründü çok erkende oldu :D
Sil Baştan dizisi sürpriz yapıp tutma ihtimali çok fazlaydı fakat dizi için 4 gün önceden fragman yapıp tarih belirtilmesi çok yanlış oldu ve gidici görünüyor.
Gönül İşleri fragman kötü olmasına rağmen oyuncu kadrosu güzel ben o dizinin iyi olacağını da düşünüyorum izlerim.
Reaksiyon yükselir bencede ama sadece AB grubunda :)
KSS tutmadı zaten salı günü de gitti , Erkan'ın dizisi de tutmaz :D
Özcan belirsiz :A
:Fbiraz da senin kanaldan haber ver:DHicran da aynı şekilde:DGültepe desen fiyasko oldu yılın fiyaskosu o kadar her yerde yılın en iddialı dizisi lafları falan:d
Güllerin Savaşı şimdiden eridi kiraz mevsiminin karşısında ankaranın dikmeni ortalarda yok
YalanDünya desen daha çekimleri bile başlamadı ne olacaksa eğer dizileri tutmazsa kanal d onu öne atar yine:DPaşa Gönllüm desen hala yayın akışında ama ortalarda yok:D

Bu dizinin 1 Reytingi garanti 1 Milyon Kisi Fragmanı İzlemis :D
Millet stara hücum etti sil baştan cumartesi denilince herkes fragmana yorum yapacağına kaçak gelinler? dedi:D

ilk hafta ab de 4 küsür alabilir ama seyirci gününe alışınca bu oranlar 5 i geçer...
Dediğim gibi pazar günü ab boşluğu var ohb gibi total dizisi bile 1. olabiliyordu ab de yani kaçak gelinler 1. olabilir.
Aşktan Kaçılmaza gelirsek ben oranlarına çok ama çok şaşırdım...

:Fbiraz da senin kanaldan haber ver:DHicran da aynı şekilde:DGültepe desen fiyasko oldu yılın fiyaskosu o kadar her yerde yılın en iddialı dizisi lafları falan:D
Güllerin Savaşı şimdiden eridi kiraz mevsiminin karşısında ankaranın dikmeni ortalarda yok
YalanDünya desen daha çekimleri bile başlamadı ne olacaksa eğer dizileri tutmazsa kanal d onu öne atar yine:DPaşa Gönllüm desen hala yayın akışında ama ortalarda yok:D
Güllerin Savaşı cumartesi PT2 olacak , o zamanda 3-4 reytingle her türlü devam eder.
Paşa Gönlüm dizisi yayından kaldırıldı , orada ki başrol şuan Üç Hikaye dizisinde o dizi geçen sezondan kaldı.
Yalan Dünya her yıl Eylül sonu başlar , son bir hafta tanıtımı çıkardı. Gülse Birsel'in annesini kaybetmesi durumu geciktirdi , Ekim'de başlar.
AD de PT2 olur ve uygun bir günde PT2 olursa iyi gitme şansı var :)