- Reaksiyon puanı
- 18,143
- Puanı
- 1,060
Karadayı 77.Bölüm Fragmanı
Fragman 1
Fragman 1
Fragman 2
Fragman 3
Aradım taradım bulamadımöffffff açılmıyor video
youtube linki yokmu bunun![]()
nedense açılmıyor bu video bendeAradım taradım bulamadım@sürgünüm olsaydı bulurdu hemen bulursam haber veririrm
Alla alla neden açılmıyorki sağlam video sorun gözükmüyornedense açılmıyor bu video bende![]()
ayyy şaka gibi yaa atv sitesinin diğer karadayı videoları ve öncekı fragmanlar falan açılıyor sadece bu yeni fragman açılmıyorAlla alla neden açılmıyorki sağlam video sorun gözükmüyor![]()
Sana özel bişey gibi oldu bu süpriz olsun sanada bu fragmanı görmeayyy şaka gibi yaa atv sitesinin diğer karadayı videoları ve öncekı fragmanlar falan açılıyor sadece bu yeni fragman açılmıyor![]()
acaba netimdemı sorun var diye diğer videoalra baktım hepsi açılıyor sadece yeni fragman açılmıyor çatladım vllaSana özel bişey gibi oldu bu süpriz olsun sanada bu fragmanı görme![]()
aaa tam ben çıktıktan sonra eklemişsin dün akşam bakamadım malesef hatta şuan yeni bakıyorum çokk tşk😉😉 fragmanla ilgisi yok ama mehmet saim karısını öldürücek gibi geliyor bana 😱😱Youtube fragmanı konuya eklendi @Çiğdem- buldum sonunda izle çatlama![]()
Banada öyle geldi akşam izlerken öğrendi sonuçta yaptığınıaaa tam ben çıktıktan sonra eklemişsin dün akşam bakamadım malesef hatta şuan yeni bakıyorum çokk tşk😉😉 fragmanla ilgisi yok ama mehmet saim karısını öldürücek gibi geliyor bana 😱😱
40 yılın başı yorum yapmaya geldim akşam bu seferde sen yoktun cnm haftaya ben yokkende hemen sen gelirsin140 dakikalık bölümü şimdi izledim.