Deniz Sipahi 'Deniz Yıldızı' Dizisinde!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1410773895.jpg

Star TV'nin sevilen gençlik dizisi Deniz Yıldızı'nın kadrosuna yeni bir isim dahil oldu!

Başrollerinde Begüm Topçu, Cantuğ Turay, Başak Akbay gibi isimlerin yer aldığı Focus Film imzalı sevilen günlük dizi Deniz Yıldızı'nın kadrosuna Bir Kadın Tanıdım ve Dürüye'nin Güğümleri gibi dizilerde rol alan oyuncu-müziyen Deniz Sipahi dahil oldu. Sipahi, Nehir karakterine hayat verecek.

Deniz Yıldızı hafta içi her gün saat 19:15'de Star TV'de

Düriyenin Güğümlerinde çok başarılıydı. Bir Kadın Tanıdım dizisinde kötü bir karakteri canlandırıyordu. Yakışmamıştı kendisine, umarım iyi bir karakter ile izleyici karşısına çıkartılır. Hayırlı olsun :)

Düriyenin Güğümlerinde çok başarılıydı. Bir Kadın Tanıdım dizisinde kötü bir karakteri canlandırıyordu. Yakışmamıştı kendisine, umarım iyi bir karakter ile izleyici karşısına çıkartılır. Hayırlı olsun :)
Yeni rolü kötü değil ama hırslı biri ve istediği her şeyi elde edebilecek bir karaktere sahip.:)

Yeni rolü kötü değil ama hırslı biri ve istediği her şeyi elde edebilecek bir karaktere sahip.:)
Hmm :) Kiminle eş olacak bilgin var mı?

Hmm :) Kiminle eş olacak bilgin var mı?
Başrol karakter Yusuf’a çok aşık olmamasına rağmen sanki kurtuluşu oymuş gibi uğruna oyunlar oynamaya niyetlidir. Önünde ki en büyük engel Yusuf’un sözlüsü Ayşe’dir . Nehir Ayşe’yi aradan çıkarmak için türlü türlü yollar ve oyunlar deneyerek

Kendisinin adı zaten jenerikte vardı. Ama sonradan değiştirmek yerine her şeyi önceden halletmeye karar vermişler. Kendisini biliyorum, ama Dürüye'deki halini çok da hatırlamıyorum. Bir Kadın Tanıdım'ı da izlememiştim zaten. Ama genç ve güzel bir oyuncu. Yolu açık olsun...

Çok severim kendisini. Sesi ve şarkıları kadar oyunculuğu da iyidir. Yolu açık olsun dizisinde.

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy