Sizce Kurtlar Vadisi Sezona Kaç Reytingle Başlar?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
--Kanal D'nin belli bir Ab kitlesi var ve bunun bence çok büyük etkisi oalcak. nasıl Fox'a geçeceğini düşündüğümüzde 7+ alacağını söylersem Kanal D'dede 10+ alacak derim bence bu böyle. Kanal D Ab grubu için Atv'den çok daha fazlasını verecektir. Ayrıca

KanaL D hep Vadi'nin karşısına Ab işleri koyarak birazda olsa izleyici çalıyordu şimdi öyle bir şey olmayacak yani kanaL D her zaman Vadi'nin karşısını bir şeyler koydu ama Atv koyamaz. Fark bariz belli oalcak.
tabiki kanal d özellikle de ab gurubunda vadiye belli bir oranda artı seyirci kazandıracaktır bunda ben de hemfikirim ama burda kanal d nin sayesinde vadi bu oranları alıyor diye yarın birileri yazarsa diye ben bunları peşinen söyliyim dedim unutulmasın ki vadi şaibeli reyting sisteminde bile tnt de 9-11 bandında oranlar alıyordu yani vadi seyircisini büyük oranda gittiği kanala çekiyor

herkes 14 falan demiş ama hayatta alamaz.Bir kere ab de 9 demişsiniz ama artık perşembe günleri ab yapımlar var
Bence vadi total 8 yada 9 ab ise 5 6 ile açar sezonu
Sen reaksyonun reytinglerini yazmissin karistirdin herhalde:)))))))gerci reaksyon o reytingleri bile alamaz ama neyse🙂

tabiki kanal d özellikle de ab gurubunda vadiye belli bir oranda artı seyirci kazandıracaktır bunda ben de hemfikirim ama burda kanal d nin sayesinde vadi bu oranları alıyor diye yarın birileri yazarsa diye ben bunları peşinen söyliyim dedim unutulmasın ki vadi şaibeli reyting sisteminde bile tnt de 9-11 bandında oranlar alıyordu yani vadi seyircisini büyük oranda gittiği kanala çekiyor

Vadi zaten 6 alıyordu bende bu sezon Kanal D'ye geçeceği için hem ab rakibi azalacak hemde Kanal D'nin ab kitlesi izleyecek ve 10+ olacaktı dedim. Tamam bu sezona daha sıkı hazırlanan Vadi'ninde payı vardır elbet bunda.

Neyse bu konu benim bünyeme ters.:F Dediğimi anlamışsındır umarım.:D

Sen reaksyonun reytinglerini yazmissin karistirdin herhalde:)))))))gerci reaksyon o reytingleri bile alamaz ama neyse🙂
:Fab dde 9 yazmışsınız ama geçen sezon sadece ab rakibi aramızda kalsın vardı şimdi güldür güldür ve kocamın ailesi de var:DGörücez perşembe günü:D

Vadi zaten 6 alıyordu bende bu sezon Kanal D'ye geçeceği için hem ab rakibi azalacak hemde Kanal D'nin ab kitlesi izleyecek ve 10+ olacaktı dedim. Tamam bu sezona daha sıkı hazırlanan Vadi'ninde payı vardır elbet bunda.

Neyse bu konu benim bünyeme ters.:F Dediğimi anlamışsındır umarım.:D
:Fab rakibi azalacak mı:Dgüldür güldür ve kocamın ailesi de var artık:D

:Fab dde 9 yazmışsınız ama geçen sezon sadece ab rakibi aramızda kalsın vardı şimdi güldür güldür ve kocamın ailesi de var:DGörücez perşembe günü:D

:Fab rakibi azalacak mı:Dgüldür güldür ve kocamın ailesi de var artık:D

Kocamın Ailesi zaten yıkıp geçecek Pelin'e bir şey olsun Ab'de zirvediyiz ama Ab rakibinin babasını kanal D koyardı Vadi'nin karşısına hep oda gitti artık eski rakipler çıkmaz Vadi'nin karşısına.

Kocamın Ailesi zaten yıkıp geçecek Pelin'e bir şey olsun Ab'de zirvediyiz ama Ab rakibinin babasını kanal D koyardı Vadi'nin karşısına hep oda gitti artık eski rakipler çıkmaz Vadi'nin karşısına.
perşembe tek arkadaşım hoşgeldin vardı o da zaten son dönemlerde düşmüştü 5 6 alıyordu ama şimdi ab rakipleeri hep 7 reytinglik rakipler...
Vadi öyle bence eski reytinglerini beklemesin artık kara yok memati yok...

perşembe tek arkadaşım hoşgeldin vardı o da zaten son dönemlerde düşmüştü 5 6 alıyordu ama şimdi ab rakipleeri hep 7 reytinglik rakipler...
Memati zaten yoktu. Vadi karakterlere gore dizi degil senaryoya göre.Cakir oldu millet helvasini yedi namazini kildilar Vadi bittu dediler Vadi yeni basladi. Memati gitti millet biraktim dedi Vadi en iyu sezonlarindan birini yasadi. Simdi sen dusun.

Detaylara girmeyeyim ben zaten bilmiyorumda ama Kanal D etkisi bariz belli oalcak tek diyeceğim o.