Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D 2. Sezon Ön Gösterim

Titanium

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,701
Puanı
461

shield-season-2.jpg

Konuyu dizinin başlamasına az bir süre hatırlatma, bilgilendirme olarak algılayabiliriz.30 saniyelik bir video olmasına ragmen bence istekleri karşıladı. Ufukta daha çok aksiyon gözüküyor, haliyle de öyle olması gerekiyordu 1. sezon sonunda olanlar malüm.

Sevmediğim nokta, eğer hain arkadaş kendini affettirip gruba dönerse gruba saygım kalmaz, videoda da ufak bir kesiti var, öyle kalsın düşman bile olmaz ondan. :D

Hatırlatma, dizi 23 Eylül Salı günü 2. sezona başlıyor.

Senin sevdiğin türler ne? Veya en sevdiğin dizileri yaz ben söyliyim. Fragram her zaman doğruyu vermez. :D
diziler yada filmler dram aksiyon macera gerilim korku fantastik diye ayrılıyor kabaca, ama ben bu isimlendirmelerin tam bir ortak özelliği olduğunu sanmıyorum :) dram severim ama dramın dibine vurmak için uğraştıklarında anlamı kalmaz , aksiyon severim ama sebepsiz yere her iki dakikada bir bir köşede adam dövüp boğazlayan insanların olduğu dizileri filmleri izlemeyi başaramam :) macera severim ama macera olsun diye mantıktan uzaklaşıp saçmaladıkları an bırakırım :) bilim kurğu severim ama @Çiğdem- in the 100 dizisi gibi bir grup parlak ergen kız ve oğlanın oynaşmalarını vermek için dizinin ismini bilimkurğu yapmaları anlamsız ve saçma olur :)

onun için benim izlediğim dizilerde veya filmlerde insan davranışları ön planda olmalı korkular sevinçler endişeler yer almalı ama bu senaryonun sağlam bir altyapısı olmalı, senaryoya inanmadığımız an adamın korkudan ödü patlıyorsada üzüntüden gözyaşları leğen dolduruyorsada saçma sapan bir sahne yaratmış olurlar:) önce senaryoya seyirci inanmalıki kendisini konuya verebilsin :)

diziler yada filmler dram aksiyon macera gerilim korku fantastik diye ayrılıyor kabaca, ama ben bu isimlendirmelerin tam bir ortak özelliği olduğunu sanmıyorum :) dram severim ama dramın dibine vurmak için uğraştıklarında anlamı kalmaz , aksiyon severim ama sebepsiz yere her iki dakikada bir bir köşede adam dövüp boğazlayan insanların olduğu dizileri filmleri izlemeyi başaramam :) macera severim ama macera olsun diye mantıktan uzaklaşıp saçmaladıkları an bırakırım :) bilim kurğu severim ama @Çiğdem- in the 100 dizisi gibi bir grup parlak ergen kız ve oğlanın oynaşmalarını vermek için dizinin ismini bilimkurğu yapmaları anlamsız ve saçma olur :)

onun için benim izlediğim dizilerde veya filmlerde insan davranışları ön planda olmalı korkular sevinçler endişeler yer almalı ama bu senaryonun sağlam bir altyapısı olmalı, senaryoya inanmadığımız an adamın korkudan ödü patlıyorsada üzüntüden gözyaşları leğen dolduruyorsada saçma sapan bir sahne yaratmış olurlar:) önce senaryoya seyirci inanmalıki kendisini konuya verebilsin :)
ayy birde izlediği dizileri övmezmi şeyy yönlü dizileri:kiki::kiki:

sadece şeyy yönlü diziler değil o şeyleri izlemek için en azından sağlam senaryo şart :)) yoksa her şey! i izleyemiyorum :))
çok açık boşanma sebebi senin izlediğin diziler ben kocamı izlediğin dizileri izlerken yakalasam kapıya atarım vll tekmeyi yapıştırırım hemen :kiki::kiki::kiki:

çok açık boşanma sebebi senin izlediğin diziler ben kocamı izlediğin dizileri izlerken yakalasam kapıya atarım vll tekmeyi yapıştırırım hemen :kiki::kiki::kiki:
sen kendine koca diye zaten gülağa kılıklı pısırık bir eş bulursun öylesi eşte zaten senden habersiz tuvalete bile gidemez :))
pısırık erkeğin tanımı şöyleymiş (bireysel karar veremeyen, şekilsiz şemalsiz erkeğimsi varlık:) )

sen kendine koca diye zaten gülağa kılıklı pısırık bir eş bulursun öylesi eşte zaten senden habersiz tuvalete bile gidemez :))
pısırık erkeğin tanımı şöyleymiş (bireysel karar veremeyen, şekilsiz şemalsiz erkeğimsi varlık:) )
hahahahah nolucaktı başkaaa en iyi eş adayları bence o bahsettiklerin :kiki::kiki::kiki:

tabi öylesini istersin, tazı gibi koştur oğlancığı sağa sola :) at topuklu ayakkabını bahçeye, koşup getirsin toraman :)) nasıl olsa itiraz etme yerleri düğümlenmiş :)
hhhaha yok ayoll okadarda değil yanı çocuğa köpek gibi davranıcak değilim tabikide okadar acımasız olamam herhalde:kiki::kiki:

Konusu yok, buradan duyurayım.

2.Sezon ilk bölümü yayımlandı.

Akşam dersten geldikten sonra izleyeceğim amaç bir taşta iki kuş. :Z