Ceren Şekercioğlu 'Kertenkele' Dizisinde!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1410537463.jpg

Atv'nin yeni dizisi Kertenkele'nin kadrosuna yeni bir isim dahil oldu.

Yönetmenliğini Kartal Çidamlı'nın üstlendiği, başrollerinde Timur Acar, Sinan Çalışkanoğlu, Sera Tokdemir, Eda Özerkan, Umut Oğuz ve Şemsi İnkaya'nın yer aldığı Yapım Atölyesi imzalı dizinin kadrosuna Kızlar Yurdu, Parmaklıklar Ardında ve Çiçek dizilerinde rol alan Ceren Şekercioğlu dahil oldu.

Kertenkele Eylül'de Atv'de!

Foto çok güzelmiş.:D Dizi hep transferlerle geliyor ama hiç tanıdığım isimler yok. Neyse hayırlı olsun.

Aslında iyi kadro kurdular lakin dizinin tutma şansı yok. ATV dini dizi diyince aklına imam geliyor zaar))) diğer yarımda olmadı bu da olmayacak

Ben reyting yorumu yapmıyorum, 2 reyting alsada izlerim. Banane reytinglerden tabi sözümün arkasındayım gönlümden geçenleri söylüyorum. Diğer dizilerle bir tutmamalı bu kadar acımasız olma.:)
2 reyting alsa izlemezsin bence çünkü 2 reyting alan dizi yayından kalkar )))

Karadayı, Kara Para Aşk, Kaçak ve Beyaz Karanfil izlenir diğer diziler Diğer Yarım, Kalp Hırsızı ve Kertenkele sezon sonunu göremez.:X
Ben bu sene atvden pek umutlu değilim fena cuvalayacak gibi geliyor. Kabadayı ortalama bir reyting alır diğerleri var oluş savaşı verir

Ben bu sene atvden pek umutlu değilim fena cuvalayacak gibi geliyor. Kabadayı ortalama bir reyting alır diğerleri var oluş savaşı verir
Beyaz Karanfil Cuma yayınlanırsa çok umutluyum ben, kadro muhteşem. Atv'nin diğer türlü çuvallayacağından hemkiriz en azından Kurtlar Vadisi'ni bırakmasaydı.

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919