Halide Edip'in 'Handan' Eseri Dizi Oluyor!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1410477438.jpg

Show TV ekranlarında yepyeni bir dizi başlıyor. Şu an titizlikle senaryo ve cast çalışmaları devam eden dizi Halide Edip’in ‘Handan’ eserinden ekranlara uyarlanacak.

Dizi ile ilgili olarak söyleyebileceğimiz ilk bilgiler bir nevi Aşk-ı Memnu gibi yasak aşk temalı üzerine kurulacak. Dizi çok yakında Show TV ekranlarında başlayacak.

Diziyle ilgili detaylar ve yeni bilgiler bu başlık altından yayınlanacak.

Yapım ekibi iyiyse ve oyuncu kadrosu yani cast başarılı bir şekilde oluşturulursa tutabilir diye düşünüyorum ama gelişmeleri beklemekte fayda var. :)

İyi bir dizi olursa tabi tutar ama oyku karayel olur basrol bence Yapimcida Medyapim gibi ama bilgi alarim ben

yapımcı kim ki (b) show tv olması pek ümit vermiyor :)
Hatirlatarim Kanalin basinda Melis Civelek Dramalar Mudurlugunde Sebnem Aksoy Var oyuncu kadrosu ve konusu belli olmadigi surece bisey konuamak duzgun digil Bence show tv hep dusuk olcak die bisey varmi? Tabiki kanalda yukselicek bu sezon zaten yukseliyor

Dizinin ismi ve kanalı dışında başka bilgi yok.:X Olsa dükkan senin.:)eline Saglik kardeş​

Yıllar önce okumuştum bu romanı. İyi işlenirse ve dizi oyuncuları doğru seçilirse bu dizi kesinlikle tutar. Romanda Handan kızıl saçlı bi kız olarak tarif ediliyordu yanlış hatırlamıyorsam. Ama Romana tam olarak bağlı kalınacağını sanmıyorum çünkü romanın bi kısmı Yurt dışında geçiyor.

Show iyi alıştı yani Fatih Harbiye ile uyarlama dizi işi baya öne çıktı bu kanalda. Umarım mahfetmezler.

Roman'i tanimiyorum ama internet'te iyi yorumlar var.
Dizi hakkinda daha fazla bilgi geldikce yorumlariz. :)

Yasak aşk aşkı memnu ile bitti bakin yasak dizisi ne duruma düştü. Zaten aşkı memnun da yasak aşktan ziyade başka olgular vardi

ayy yeter artık türk dizilerindeki senaristler boşuna para yiyor bence
romanları dizi yapıyoruz yeşilçam filimlerini dizi yapıyoruz yabancı dizileri türk dizisi haline getiriyoruz hiiçç yaratıcı senarist kalmadı galiba türkiyede 🙂🙂

Hiçbir yasak aşk temalı dizi Aşk-ı Memnu'nun üzerine çıkamayacağı için hepsi dökülüyor. İnsanlar kalitelisini gördü diğerlerini ne yapsınlar. :)

İyi bir dizi olursa tabi tutar ama oyku karayel olur basrol bence Yapimcida Medyapim gibi ama bilgi alarim ben

yapımcı kim ki (b) show tv olması pek ümit vermiyor :)
Hatirlatarim Kanalin basinda Melis Civelek Dramalar Mudurlugunde Sebnem Aksoy Var oyuncu kadrosu ve konusu belli olmadigi surece bisey konuamak duzgun digil Bence show tv hep dusuk olcak die bisey varmi? Tabiki kanalda yukselicek bu sezon zaten yukseliyor
ben i ilgilendirmiyor kanalın başındaki :X yılanların öcü vb. diziler yaparsa düşük kalacaktır